2777
2789

من از نظر اخلاقی آدمی هستم که همه رو رعایت میکنم و حواسم هست کسی ازم ناراحت نشه اما خیلی جاها بهم توهین شده نمیدونم دلیلش چیه

مثلا امروز نامزد داداشم اومده بود خونمون من و نامزد داداشم خیلی صمیمی هستیم از دوتا دوست صمیمی تریم و ی جورایی تعارفی با هم نداریم من برادرم مدتی هست حالش خوب نیست خیلی به منم محل نمیده مثلا قبلا با هم شوخی میکردیم زیاد اما الان به خاطر حالش باهام بزور حرف میزنه منم خیلی باهاش کاری ندارم امروز از زن داداشم دوتا خواهش داشتم هر دوبارش برادرم به طرز دخالت طوری با لحن خیلی بدی اومد گفت فلانی(زن داداشم) این کار رو نمیکنه به فلان و فلان دلیل در صورتی که من اصلا کاری با اون نداشتم

قبلا هم همچین رفتاری ازش دیدم 

خیلی ناراحتم بابت رفتارش در صورتی که با خواهر دیگم اصلا همچین رفتاری نداره

نمیدونم موندم دلیلش چیه 

خیلی جاهای دیگه هم هست ک وقتی پیش میاد و توهین بهم میشه میرم توی لاک خودم و نمیتونم اون لحظه جوابی بدم الان هم از فکر رفتارهای داداشم پیش زن داداشم تپش قلب گرفتم...

دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرتون با برادرتون صمیمیه؟

آره و جالبه اصلا ندیدم به خواهرم بگه بالا چشمت ابروه 

من شهرستان بودم چون برادرم حالش خوب نبود برگشتم تهران پیشش ولی با رفتار امروزش پشیمون شدم اصلا نمیدونم بمونم یا نه

چون برام خیلی مهمه جایی باشم بتونم راحت بدون سانسور خودم رو بروز بدم

آره و جالبه اصلا ندیدم به خواهرم بگه بالا چشمت ابروه من شهرستان بودم چون برادرم حالش خوب نبود برگشتم ...

به نظرم خیلی جاها چوبه رفتارای خوبه خودمونو میخوریم خیلی وقتا اینقدر مواظبیم که با کارا و حرفامون به کسی آسیب نزنیم که  شخصیت واقعیه خودمون یادمون میره به نظرم شاید اگه یه مدت به برادرتون محل ندید حداقل اش اینه که میفهمه دفعه بعد جلوی بقیه باهاتون بد حرف نزنه

به نظرم خیلی جاها چوبه رفتارای خوبه خودمونو میخوریم خیلی وقتا اینقدر مواظبیم که با کارا و حرفامون به ...

من خودم روحیه ام خیلی حساسه و تقریبا همه میدونن

حتی زنداداشم متوجه تغییر رفتارم شد و هرچه سعی کردم نتونستم خودم رو کنترل کنم 

از نظر روحی خیلی داغونه میدونم ولی متوجه بودم که هنوز احترام گذاشتن رو فراموش نکرده یعنی مراقب احوال مادرم و زن برادرم ولی بی  لیل با من اینجوری کرد...

میخواستم بمونم پیشش هرچند به صلاح خودم نیست اما مردد شدم با رفتارش

الان برام عجیب این هست که چطور باید رفتار کرد که آدم ها جرات توهین نداشته باشن 

این فقط ی نمونه بود خیلی جاها حتی توی دانشگاه از طرف کوچکتر از خودم بهم توهین شده 

زود با بقیه صمیمی میشید؟ یا تو شوخی و...  زیاده روی میکنید یا رفتارتون رسمیه؟ 

من خودمم خیلی حساسم به خاطر چیزایی که از نظر بقیه خیلی کوچیکه ساعتها با خودم درگیرم شاید طرف اصلا قصد توهین به منو نداشته ولی منو ساعتها با حرفش اذیت میکنه الان که دارید میگید متوجه میشم که گاهی وقتا حتی یه جمله ی کوتاهه بقیه میتونه چقد منو اذیت کنه میتونه شب تا صب منو بیدار نگه داره ولی دارم سعی میکنم با خودم کنار بیام ما هنوز مسیره زیادی رو پیشه رومون داریم حس میکنه خیلی حیفه که از زندگیم به خاطر حرفایی که شاید اصلا طرف بهش فکر نکرده باشه تلخ کنم شاید اگه ساده از کناره مسائل بگذریم حداقل اش اینه که خودمون از زندگی لذت بیشتری میبریم 

زود با بقیه صمیمی میشید؟ یا تو شوخی و... زیاده روی میکنید یا رفتارتون رسمیه؟ من خودمم خیلی حساسم به ...

میدونی بستگی به آدمش داره چون تا وقتی از طرف وایب صمیمیت نگیرم نمیتونم باهاش صمیمی باشه با غریبه ها رسمی هستم ولی حتی بین اعضای خانواده اگر بفهمم کسی خیلی تمایل نداره با من شوخی کنه باهاش صمیمی نمیشم 

صحبتت رو قبول دارم اخیرا متوجه شدم زیاد توی روابطم دنبال اثبات خودم هستم و برا همین خیلی خودم رو با دیگران فاصله دادم و سعی کردم جائیکه به من مربوط نیست خودم رو قاطی نکنم اما حرکت اینچنینی مثل امروز برام جالب نبود وقتی حتی کوچکترین ارتباطی یه برادرم نداشت

مثال دانشگاه هم بزنم دختری که ۱۲ سال حدودا ازم کوچکتر بود پیش اساتید بدجور بهم توهین کرد در صورتی که من خیلی مراقبم دو طرفه توهینی پیش نیاد 

هرچند بعد از ابراز ناراحتی ازم عذر خواهی کرد اما اون جلوه ای که پیش استاد  و بقیه بچه ها ازم خراب کرده بود رو به این فکر میکردم که نمیشه برش گردونم

اصلا دارم فکر میکنم رفتار درست چی هست بخدا موندم...

شاید یه چیزی یه جایی غیر مستقیم شنیده در موردت که نمیتونه بروت بیاره ولی در جریانه و اعصابش خورده از ...

نمیدونم ...

مثلا  چه چیزی؟

شاید یه چیزی یه جایی غیر مستقیم شنیده در موردت که نمیتونه بروت بیاره ولی در جریانه و اعصابش خورده از ...

یک بار باهاش ساعت ۱۰ شب دکتر  رفتم همون جا باز هم ی حرفی زد اون لحظه بروش نیاوردم ولی بهش گفتم بره خونه خونه خودم ده شل تنها توی درمانگاه موندم کارهام رو انجام دادم برگشتم

ولی روز بعد در مورد رفتارش ازش گله کردم

میخوام بگم که از این رفتار ها زیاد داره ولی امروز واقعا نهایتش بود چون هیچ وقت توی گفتگوی من و زن داداشم دخالت نکرده بود طوری بود ک نیم ساعت آخر من رفتم توی اتاق نشستم 

بنظرم زیاد مهربون نباش ابهت آدمو مهربونی زیاد میگیره خودت رو اولویت قرار بده بخاطر کسی جایی نباش که دوست نداری و برات مقدور نیست داداشت لیاقتشو نداره

شایدم زندادشت تو خلوت باهاش بد اخلاقی کرده پشت سرت گفته اینم برای همین این رفتارها رو از خودش نشون میده

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
میدونی بستگی به آدمش داره چون تا وقتی از طرف وایب صمیمیت نگیرم نمیتونم باهاش صمیمی باشه با غریبه ها ...

در مورد دانشگاه که باید بپذیریم وقتی از محیط خونه خارج میشیم به خیلی از آدما با رفتارای متفاوت برخورد میکنیم و ممکنه باهامون برخوردایی بشه که برامون خوشایند نباشه ولی در مورد برادرتون باید ببینید پیش از این هم همینطور بوده یا الان به خاطر مشکلاتی که داره اینطور شده هر چند که شما مسئول مشکلات ایشون نیستین و ایشون باید مواظب رفتارشون با شما جلوی جمع باشند چون اگه دفعات بعد هم اینطوری ادامه بدن ممکنه باعث بشه به مرور نامزدش هم به خودش اجازه بده بهتون بی احترامی کنه