2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی من انرژی زا خوردم ی بار دخترم داشت شکمم پاره میکرد بیاد بیرون اینقدر تکون میخورد🤣

زعفرون هم در حد رو برنج میخوردم

نوشابه لب نزدم ن برا سقط و اینا چون رو هوش تاثیر میزاره 

ولی اناناس‌ خوب نیست خاصیت خوردنگی داره من ماه،آخر خوردم ۲ هفته،زود تر دنیا اومد مدفوع کرده بود

ولی فک نکنم باعث سقط بشه اینا فقط به بچه آسیب میزنن شاید توی شنوایی یا ریه اینا مشکل پیدا کنه

اسیبم نمیزنه !!!!! 

تنها چیزی ک بچرو سقط میکنه فعالیت شدید مثل طناب زدنه 

وگرنه جفت کارش همین فیل تر کردنه 

اسیبم نمیزنه !!!!! تنها چیزی ک بچرو سقط میکنه فعالیت شدید مثل طناب زدنه وگرنه جفت کارش همین فیل تر ک ...

نمی‌دونم والا ولی بچه اگه بخواد بمونه با هیچی نمیشه اونو انداخت چون من یکی از آشنا هامون حامله شده بود بعد بچه نمیخواست خیلی ناخواسته حامله شده بود بعد آنقدر عسل ، زعفران ، اسپد ، خورده بود وسایل های بلند بر می‌داشت کار های زیاد میکرد که بچه فقط سقط بچه یه بار هم خودشو پرت کرد از بالا پله ها پایین آخر هم بچه هیچیش نشد پسر بود به دنیا اومد فقط بخاطر اون زعفران اینا که خورده بود بچه ناشوا به دنیا اومد بود 

الان بچت سالمه هیچ اتفاقی براش نیوفتاده

ن بابا منو ترو با هم قورت میده البته فک نکنی قبلش تکون نمی‌خوردا

کلا خیلی بچه شری بود پاشو جوری فشار میداد از رو شکمم مشخص میشد پاشنه پاش 

بعد دنیا اومدنش هم خیلی بی قرار و شلوغ بود 

الانم خب شیطونه دیگ دوسالشه ولی باهوشه کافیه کارش گیرت باشه 

نمی‌دونم والا ولی بچه اگه بخواد بمونه با هیچی نمیشه اونو انداخت چون من یکی از آشنا هامون حامله شده ب ...

ن اون ژنتیک بوده ربطی نداره 

منم سر دخترم خیلی تحرک داشتم 

ولی پسرم با قرص سقط کردم با ی بسته نیوفتاد شروع کردم ب خوردن بومادران و طناب زدن شدید ب حدی کل صورتم و لباسام میشد خیس آب بد دو روز لکه دیدم و خونریزی شروع شد و دفع شد