2777
2789
عنوان

دکترا ازش قطع امید کردن😢

282 بازدید | 13 پست

خانومای مهربون حال ابابزرگم بده هر روزم بدتر میشه  اگه امکانش هست یه چند تا الهی به رقیه براش بگید یا واسش حمد شفا بخونید و صلوات بفرستید، خیلی به دعاتون نیاز دارم خیلیییی

دکترا گفتن نمیشه کاری کرد فقط براش دعا کنید ،ازتون خواهش میکنم اگه شد یه صلوات براش بفرستید خیلی زود برگرده خونه پیشمون

اگه امضامو دیدی برای رسیدن حاجتم صلوات بفرست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوندم عزیزم

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

۷ حمدخوندم .۵ تا صلوات .۱۲ تا الهی به رقیه خدا ا ن شاءالله که شفاشون بده بحق محمد وآل محمد و۵ تن آل ...

ممنونم عزیز دلم الهی که حاجت روا بشی ،به نیت حاجت رواییت نادعلی میخونم برات❤

انشاللهحالش خوب بشه عزیزم تو رو خدا دعا کن این ماه اتفاقی که منتظرش بودم بیفته دعا کن خدایا این ماه سمیه مادر یه فرزند سالم بشه😞 برای سلامتیش دعا کنید

لطفا تاپیک های مذهبی تگم کنید💕😊😘

انشاللهحالش خوب بشه عزیزم تو رو خدا دعا کن این ماه اتفاقی که منتظرش بودم بیفته دعا کن خدایا این ماه ...

ممنونم عزیزم حاجت روا بشی ان شالله ،چشم حتما