2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری برای پسر

1308 بازدید | 99 پست

سللم خانما من این ماه میخواستم اقدام کنم،یه دختر دارم میخوام این یکی اگه خدا بخواد پسر باشه دکترم رفتم چندروز پیش گفت روز دوم پری بیا یکیم روز ۱۱ پریودی

میخواستم بپرسم به نظرتون چه کارایی انجان بدم تا نتیجه دلخواهمو بگیرم

ایا امکانش هست ممنون میشم کمکم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلیا این روشا رو رفتن قطعی نیست اگر بابت جنسیت بچه خیلی مصمم هستید آی وی اف کنید

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

من یه تاپیک دارم مقاله پسر زایی گذاشتم بخونش از دکتر گرفته بودم و رعایت کردم و پسر شد

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

یجوری راحت میگید آی وی اف 

میدونید چقدر هزینه داره؟

میدونید چقدر خانوم اذیت میشه مراحل تخمک کشی و انتقال و اینا 

همینجوری میگید برو آی وی اف

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

روز تخمک گذاری رابطه داشته باش 

دوتا قاشق مربا خوری جوش شیرین رو بریز توی دوتا لیوان آب و بیست دقیقه قبل رابطه با دوش واژینال اونو بریز توی واژن 

بعد رابطه بالشت بزار زیر پاهات و حدود یکساعت روی پهلوی راست دراز بکش 

قبل رابطه خودت ارگاسم شو 

نذری که خیلیا نتیجه گرفتن این بود که اسم بچه رو پسر شد بزارن علی یا محمد 

اما این نذری نیست که بتونی بزنی زیرش اگر گفتی باید انجام بدی 

از خدا هم بخواه انشالله مصلحتش با خواسته‌ی دلت یکی باشه و از هر دو میوه رو داشته باشی 💐🥰

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲