2777
2789

خواهرا کسی از شما هست ک ناخواسته هر جا میره ادم های شر و دعوایی میان بهش گیر میدن و دعوا درست میشه؟؟

حالا حتما شما از اون دسته کسایی هستید ک میگید شاید خودت مشکل داری ولی به خداوندی خدا من اتفاقا آدم مظلومی هم هستم اصلا کاری ب کار کسی ندارم به جان عزیزم اگ دروغ بگم همیشه از دعوا فراریم چرا این مسئله همه جا و در همه حال برا من اتفاق میوفته؟!؟

خواهشا تیکه پرونی نکنید خیلی ناراحتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راستش تو خیابون که نه ولی جمع های فامیلی که میرم همه انگار باهام دعوا دارن میپرن بهم کوچیکم میکنن ولی وقتی نامزدم باهامه جرعت نمیکنن چیزی بگن

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

چون حساس شدی برا همون.منم رو آدما بداخلاق حساسم،سعی هم میکنم خوشرو و خوش برخورد باشم ولی همیشه با بداخلاقا روبه رو میشم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

من راستش تو خیابون که نه ولی جمع های فامیلی که میرم همه انگار باهام دعوا دارن میپرن بهم کوچیکم میکنن ...

اخه فک کن دیگ هر از گاهی شوهرمم یه دعوا باهام درست میکنه حسابی م ی ری ن ه بهم

اخه فک کن دیگ هر از گاهی شوهرمم یه دعوا باهام درست میکنه حسابی م ی ری ن ه بهم

دیوار از تو کوتاه تر پیدا نکردن انگار تو هم کم نیار

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

یعنی معمولا بی تقصیری؟

اینجوری بگم که به هیچ وجه زور قبول نمیکنم خیلی جدی حرفم میزنم بدی دیدم تو رو میگم کلاه 

از کوچک ترین حقوقم نمیگذرم

و این معمولا باعث دعوا میشه

ولی چون از زبون کم نمیارم معمولا طرف آبکش میشه

چون حساس شدی برا همون.منم رو آدما بداخلاق حساسم،سعی هم میکنم خوشرو و خوش برخورد باشم ولی همیشه با بد ...

اخه شما فک کن توی برخورد مثلا یه جای عمومی مثل دسشویی چه اهمیتی داره طرف خوش اخلاق باشه یا بداخلاق...من دسشویی بودم خانمی اومد درو هل داد دروازه کردم آروم بهش میگم خانم وقتی در انقد سفت بستس چرا هل میدی ؟!چشمت روز بد نبینه ک چ قیامتی ب پا کرد ی جوری عربده می‌کشید ک پریدم بیرون ددددد بدوووو

اخه شما فک کن توی برخورد مثلا یه جای عمومی مثل دسشویی چه اهمیتی داره طرف خوش اخلاق باشه یا بداخلاق.. ...

بعضیا خیلی خدا نشناس و سلیطه ان

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤