خواهرا کسی از شما هست ک ناخواسته هر جا میره ادم های شر و دعوایی میان بهش گیر میدن و دعوا درست میشه؟؟
حالا حتما شما از اون دسته کسایی هستید ک میگید شاید خودت مشکل داری ولی به خداوندی خدا من اتفاقا آدم مظلومی هم هستم اصلا کاری ب کار کسی ندارم به جان عزیزم اگ دروغ بگم همیشه از دعوا فراریم چرا این مسئله همه جا و در همه حال برا من اتفاق میوفته؟!؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چون حساس شدی برا همون.منم رو آدما بداخلاق حساسم،سعی هم میکنم خوشرو و خوش برخورد باشم ولی همیشه با بد ...
اخه شما فک کن توی برخورد مثلا یه جای عمومی مثل دسشویی چه اهمیتی داره طرف خوش اخلاق باشه یا بداخلاق...من دسشویی بودم خانمی اومد درو هل داد دروازه کردم آروم بهش میگم خانم وقتی در انقد سفت بستس چرا هل میدی ؟!چشمت روز بد نبینه ک چ قیامتی ب پا کرد ی جوری عربده میکشید ک پریدم بیرون ددددد بدوووو