2777
2789
عنوان

خیلی خوشحالم بالاخره جور شد

136 بازدید | 16 پست

بچه ها من ۵ ماهه دنبال کارم

کمردرد شدید هم دارم. هرکاری نمیتونم. ۲ ۳ روز میرفتم کمرم درد می‌گرفت بدون حقوق درمیومدم 

حالا امروز برای اولین بار رفتم سره یه کاری 

میدونم حقوقش کمه ها ولی از بیکاری بهتره

کار تو کافی نته. از ۹ صبح تا ۲ ظهر. ماهی ۵ تومن

حالا گفته چند روز آزمایشی ۵ عصر تا ۷ عصر بیا. اگه باهات موافق بودیم بیا سره کار. آزمایشی هم حقوق نداره

امروز برا اولین بار رفتم. ولی بچه ها خیییییییییییلی خنگ بازی و سوتی داشتن خیییییییییییلی. اعتماد به نفسم رف. اما دلداری میدم به خودم که اولشه طبیعیه😂

اصلا انق  هول کرده بودم. مَرده حس میکنم منصرف شده بود که منو قبول کرده 😂

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

موفق باشی عزیزم

من هم یه مدت خیلی کوتاه کار کردم 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فداتشم چرا ادامه ندادین؟

میخواستن زرنگی کنن خیلی 

ولی کارشو دوست داشتم 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

خدا رو شکر کارت درست شد 🥰🥰یادمه تاپیک زده بودی که رفتی صحبت کردی

فداتشم عزیزم

بنظرت خنگ بازی درآوردنم طبیعیه ؟

ببیم اصلا هول نکن...حتی اگه اشتباه هم کردی...

با صبر و حوصله کارتو انجام بده تا اشتباه نکنی

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

تعهد میگرفتند و قرار داد نمی‌بستن و حقوق پنج شش تومن و جای شلوغ

سره منم امروز خیلی شلوغ بود. میدونم خیلی حقوقش کمه

سره منم امروز خیلی شلوغ بود. میدونم خیلی حقوقش کمه

والا 

حالا حقوق رو میشه یکاری کرد ولی زرنگی نه 

ببیم اصلا هول نکن...حتی اگه اشتباه هم کردی...با صبر و حوصله کارتو انجام بده تا اشتباه نکنی

بدبختی همینه نمیتونم با حوصله باشم. دیگ وقتی اشتباه میکردم خودمو گم میکردم و بدتر عزت نفسم میومد پایین

فداتشم عزیزمبنظرت خنگ بازی درآوردنم طبیعیه ؟

ببین من روز اول که رفتم سرکار دیدنی بود واقعا داشتم با رییسم حرف میزدم هنوز ساعت کاری تموم نشده بود کامپیوتر رو خاموش کردم بنده خدا همین جوری یه لحظه موند 😂😂

ببین من روز اول که رفتم سرکار دیدنی بود واقعا داشتم با رییسم حرف میزدم هنوز ساعت کاری تموم نشده بود ...

😂😂😂😂😂 اینم بعده کلی توضیحات بهم گف اصلا میفهمی چی میگم؟ حس میکنم نمیفهمی😂😂