2777
2789

20 سالمه مامان و بابام مخمو خوردن واقعا نمیتونم تحمل کنم هربار با لطافت گفتم و احترام و اینا اصلا حالیشون نمیشه بهشونم حرفی بزنی میگن من مامانتم من باباتم من خرجتو میدم 

با ازدواج دینت کامل میشه 

نمیدونم ازدواج خوبه فلانه 

نمیخوام به حضرت عباس 

من خودم نمیدونم خذای زندگیمم اینام اعصابمو خورد میکنم 

تنها همون صبح تا شبی که سرکارم از دست حرفاشون راحت میشم ولی همینکه میرسم خونه میان رو اعصابم راه میرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امکان مستقل شدن نداری ؟ حقوقت چقدره ؟

نه ولی اگه مستقل شم گیراشون مطمئنا بدتر هم قراره بشه با شناختی که دارم بعد اینکه مستقل شی دیگه نمیتونی به جایگاه قبلیت برگردی انگار

حقوقم متغیره آرایشگرم با توجه به مشتری هایی که برام میاده

اونا نمیفهمن چون مامانم خودش ۱۷ سالگی شوهر کرده از ۱۷ سالگی من میگه من همسنت بودم فلان

خداا دیوونه میشم می‌شنوم اینارو

یه کاری چیزی پیدا کن یا دانشگاه برو فرار کن ازشون

طبع سرد باشهاز ازدواج خوشت نمیادچیزای گرم بخورخود به خود به طرف ازدواج کشیده میشی طبع سرد واقعا آدم ...

خب من ترجیحم اینه اول خودم به یه درجه ای برسم و سطحم بالا باشه تا یه ازدواج خوب داشته باشم 

ترجیح میدم از عقلم استفاده کنم تا از گرمیجات

کاشکی راه دور میرفتی زودتر سعی کن مستقل بشی🥲

همینجوریشم ۶ صبح تا ۹ شب سرکار میدم😭

تمیدونم واقعا کاش

من با ازدواج مشکلی ندارم دلم میخواد سطح خودمو بالا تر ببرم و هروقت امادگی داشتم ازدواج کنم بدم میاد کسی بخواد برام تعیین تکلیف کنه