2777
2789

نامزدم قبلا اینطور نبود ولی الان هفته ای دو سه بار میپرسه از گذشتم و درباره اینکه عاشق شدم یا نه و منم هربار بهش میگم خب جواب من همونیه که چند روز قبل بهت گفتم پس چرا هی میپرسی ، میگه دست خودم نیست

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اما من میپرسم

عزیزم میشه بگی وقتی از گذشته ی شوهرت میپرسی چی تو سرته؟ ک بدونم نامزدم چی تو سرشه😂

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

حتما رفته اینستا جوگیر شده

خب قبلا هم اینستا داشت ولی این چیزارو نمیپرسید 

عزیزم میشه بگی وقتی از گذشته ی شوهرت میپرسی چی تو سرته؟ ک بدونم نامزدم چی تو سرشه😂

پارتنرمه 

این تو سرمه که دیدش به دخترا چطور بوده و رابطش باهاشون تا چ حد بوده 

اگه چیزی نمیگم ب خاطر اینه تعلیق نشم 

اصلا ب بگو نه بپرس گذشته ادما برا خودشون تو گذشته دنبال چی هستی ولش کن تمام شد

خودشم قبلا همینو میگفت دقیقا ولی الان میپرسه

نه قبلا راجع به گذشته حرف زدیم بعد اون دیگه نه اون پرسید نه من

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

دو هفته اول نامزدی پرسید 

منم گفتم نه دوس پسر نداشتم 

بعد قسم خورد گفت به جون بابام اگه راستشو هم بگی ناراحت نمیشم منم گفتم خب واقعا نداشتم 

بعد گفت اگه داشتی مستقیم طلاقت میدادم😐 

به مردا اعتماد نکنین در کل

منم ازش نپرسیدم خودش گفت اصلا ازم نمیپرسی دوس دختر داشتم یا نه منم گفتم گذشتت واسم مهم نیس بعد گفت اوه تا دلت بخاد داشتم مثلا شوخی میکرد 

♡
من کسی که باهاش دوستم هیچ وقت نپرسیدحتی یه چیز کوچیک و گفت الانت برام مهمهمن گذشته ی خوبی نداشتم

منم به این باورم که گذشته آدما ربطی به الانشون نداره 

دو هفته اول نامزدی پرسید منم گفتم نه دوس پسر نداشتم بعد قسم خورد گفت به جون بابام اگه راستشو هم بگی ...

ببخشید خندم گرفت به حرفای نامزدت😂😂😂😂بهش میاد شوخ باشه