2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 64 پست
سلام خوبی شماچندروزنبودی یاچشمام ضعیف شدن ندیدمت؟

سلام قربون چشات بشم . دو هفته تعلیق بودم چون با دوستم حرف زدیم و گفتم بعضی کاربرا توی سایت هر چی میخوان میگن ولی به من که میرسه  امر و نهی میکنن. و گویا با اینکه مخاطبم هیچ فردی نبوده دوستان گوگولی انقده شات کشی کردن که نی نی یار متوجه شدن من توهین کردم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من باشم نظر شخصیه خودمه هااا جسارت هم نمیکنم ب اسی من اگ کسی ک عاشقم باشه دوسش داشته باشم اگ بد ...

خانوادم از اولم راضی به ازدواج باهاش نبودن الانم میگن ولش کن بذار بمونه به درک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام قربون چشات بشم . دو هفته تعلیق بودم چون با دوستم حرف زدیم و گفتم بعضی کاربرا توی سایت هر چی میخ ...

فدای سرت چشمام روشن شدازدیدنت  نمیدونم چی بگم بازتعلیق نشیم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خانوادم از اولم راضی به ازدواج باهاش نبودن الانم میگن ولش کن بذار بمونه به درک

باتوجه به تایپک قبلیت بذاربمونه همونجا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببخشید استارتر 🙏🙏🙏

دوستان حالا که بحث بدهی و زندان شد یه سوال 👇

اگه خدایی نکرده یکی از نزدیکانتون یه کاری انجام بده که مشخصه سرانجام خوبی نداره و بخاطرش  بیفته زندان ، ایا حاضرین کل دارایی تون رو بدید که بیاد بیرون  ؟ 

استارتر هرچیزی رو که میتونی مثل طلا و ماشین تبدیل به پول کن،بده به طلبکار،بگو این یه بخشی از طلبت،بقیه ش باید شوهرم بیاد بیرون کار کنه بهت بده

میدونم حس بدیه ولی با خواهش و التماس سعی کن حس ترحمش برانگیزی،بگو باردارم ،کسی ندارم،باید خودش آزاد شه تا طلبت صاف کنه،تو زندان باشه به پولت نمیرسی

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
خیلی بدجنسه کلی بهمون فحش و بدو بیراه گفتگفت نمیذارم بیای بیرون

بگو من طلا و ماشینی که دارم رو میفروشم مقداری از بدهی رو میدم شاید راضی شد 

ب موسسه های خیریه هم مراجعه کن

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

استارتر هرچیزی رو که میتونی مثل طلا و ماشین تبدیل به پول کن،بده به طلبکار،بگو این یه بخشی از طلبت،بق ...

اصلا انگار پول نمیخواد

گفت فقط میخوام زندان بمونی زندگیت بهم بخوره

سلام قربون چشات بشم . دو هفته تعلیق بودم چون با دوستم حرف زدیم و گفتم بعضی کاربرا توی سایت هر چی میخ ...

منم دو هفته تعلیق بودن به علت دفاع از کوردای مظلوم

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

عزیزم الان تاپیک قبلت رو خوندم 

راستش من بودم میزاشتم همونجا بمونه 

مرد کلاه بردار، بی تعهد واینکه حرام وحلال پولی که تو خونش میاره براش مهم نیست، ارزش نداره براش خودتو اذیت کنی 

ایشون بیاد بیرون هم دوباره کلاه برداری رو از سر میگیره 

خانوادش یه چیزی میدونن که کاری نمیکنن