2777
2789
من بی دلیل کاری انجام نمیدم این آدم منو زنده زنده کشت آنقدر عذابم داد که فقط میخام با اون بمیره یا م ...

پس مطمئن باش خودش تاوان پس خواهد داد 

واگذارش کن به خدا و خودت درگیر انتقام نکن

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

بسپار به خدا،هر چند که ظالم همیشه سالم تره ولی تو آدم بدی نشو

دقیقا همینه بخدا آنقدر بلا سرم اورده ولی یکیش به خودش برنگشته کاش اینطور آدما محو شن از رو زمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس مطمئن باش خودش تاوان پس خواهد داد واگذارش کن به خدا و خودت درگیر انتقام نکن

خش روش نمیوفته بخدا میتونستم بخاطر کارایی که باهام کرده ازش شکایت کنم نکردم بخشیدم ولی انقد پسته بازم اذیتم میکنه و هیچیش نمیشه ...

چرا آخه وقتی چیزی نمیدونی بی دلیل قضاوت میکنی؟اتفاقا دل کسی که سیاهه اونه نه من من همیشه خوبشو خواست ...

تنها کسی که مستحق مرگه اونیه‌که آدم‌می‌کشه‌و‌یا تجاوز‌ می‌کنه!

وقتی‌کسی‌اذیتتون ‌می‌کنه‌ مثل آدم بالغ بذارینش کنار نه که‌مثل پیرزنا بشینی نفرین‌کنی اعصابم‌خورد شد 

دقیقا همینه بخدا آنقدر بلا سرم اورده ولی یکیش به خودش برنگشته کاش اینطور آدما محو شن از رو زمین

میشه بگی ماجرا چیه 

یک ستاره در کهکشان 🌠 لطفا لایک نکنید🫰🏻                 

تنها کسی که مستحق مرگه اونیه‌که آدم‌می‌کشه‌و‌یا تجاوز‌ می‌کنه!وقتی‌کسی‌اذیتتون ‌می‌کنه‌ مثل آدم بالغ ...

گاهی فقط زور آدم در برابر ظلم به نفرین میرسه

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

به نظرم وقتی اراده ندارین کسی‌که اذیتتون می‌کنه بذارین‌کنار هییچ‌کس‌مقصر‌نیست‌جز‌خودتون!

ما انتخاب نمیکنیم که بهمون ظلم بشه 

و گذشتن از هر ظلمی کار راحتی نیست

گاهی هم حتی نمیشن گذاشتش کنار 

چون مجبوری به کنار اومدن و راهی جز تحمل ظلم نداری 

چطور وقتی هنوز ظلم ادامه داره میتونی بزاری کنار

ما انتخاب نمیکنیم که بهمون ظلم بشه و گذشتن از هر ظلمی کار راحتی نیستگاهی هم حتی نمیشن گذاشتش کنار چو ...

قرار نیس راحت باشه! همین‌دیگه قراره سختی‌رو‌به‌جون بگیره آدم ولی عزت نفسشو‌حفظ‌کنه

این‌عقیده منه 

تنها کسی که مستحق مرگه اونیه‌که آدم‌می‌کشه‌و‌یا تجاوز‌ می‌کنه!وقتی‌کسی‌اذیتتون ‌می‌کنه‌ مثل آدم بالغ ...

نمیتونم میفهمی ؟ نمیتونم کسی که باهام تو یه خونه زندگی می‌کنه رو بزارم کنار چون هر روز دارم می‌بینمش حتی باهاش حرفم نمیزنم عوضی دست از سرم برنمیداره

میشه بگی ماجرا چیه

من داداشم از بچگی منو میزد اذیتم میکرد جای کتک هاش و کبودی هاش هنوز رو بدنم بار ها تف کرده رو صورتم موهامو کشیده پرتم کرده سرم خورده دیوار همیشه سرم داد میزنه مدام دنبال بحث و دعواست با اینکه مامان بابامم مخصوصا مامانم عاشقشه و همیشه به اون توجه میکنه و اصن من براش مهم نیستم امشب چون من رفته بودم حموم این عوضی هی در میزد می‌گفت بگید بیاد بیرون خسته ام هوار میکرد مامانم گفت تازه رفته ۲ دقیقه نیست رفته شروع کرد داد و بیداد که فرق میزارید بین من و این خدا لعنتتون کنه منم اومدم بیرون تا این بره بعد از اینکه اومد دوباره رفتم حموم باز شروع کرد داد و بیداد و جالبیش اینه سنشو بگم خندت میگیره!:)

به نظرم وقتی اراده ندارین کسی‌که اذیتتون می‌کنه بذارین‌کنار هییچ‌کس‌مقصر‌نیست‌جز‌خودتون!

شمام بنظرم یکم قبل از اینکه حرف بزنی بشین سبک سنگین کن ببین وقتی نمیدونی داستان چیه اصن حرفی که داری میزنی درستع؟ 

من نزدیک ۳ ساله باهاش صحبت نمی‌کنم ولی مدام بهم می‌یپچه و اذیتم میکنه امثال شما هایید که باعث شدید الان آنقدر قاتل و متجاوز و عوضی روانی زیاد بشن چون آنقدر همیشه ازشون دفاع کردید 

عزیزم دعای مرگ کار هرکسی نیست کلا ۳نفر تو ایران میتونن که از ۱میلیارد کمتر نمیگیرن کار الکیم نیست

این یعنی چی 

شما از کجا آمار دارید 

اتفاقا بدبخت کردن آدما تو این دنیا کار الکی هست 

این خانم از عصبانیت و یدون منظور این پست و زده 

ولی ان شاء الله بمیره کسی که بخواد برای مردم دعای مرگ بنویسه 

ان شاءالله برگرده به خودش