الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من داداشم از بچگی منو میزد اذیتم میکرد جای کتک هاش و کبودی هاش هنوز رو بدنم بار ها تف کرده رو صورتم موهامو کشیده پرتم کرده سرم خورده دیوار همیشه سرم داد میزنه مدام دنبال بحث و دعواست با اینکه مامان بابامم مخصوصا مامانم عاشقشه و همیشه به اون توجه میکنه و اصن من براش مهم نیستم امشب چون من رفته بودم حموم این عوضی هی در میزد میگفت بگید بیاد بیرون خسته ام هوار میکرد مامانم گفت تازه رفته ۲ دقیقه نیست رفته شروع کرد داد و بیداد که فرق میزارید بین من و این خدا لعنتتون کنه منم اومدم بیرون تا این بره بعد از اینکه اومد دوباره رفتم حموم باز شروع کرد داد و بیداد و جالبیش اینه سنشو بگم خندت میگیره!:)
به نظرم وقتی اراده ندارین کسیکه اذیتتون میکنه بذارینکنار هییچکسمقصرنیستجزخودتون!
شمام بنظرم یکم قبل از اینکه حرف بزنی بشین سبک سنگین کن ببین وقتی نمیدونی داستان چیه اصن حرفی که داری میزنی درستع؟
من نزدیک ۳ ساله باهاش صحبت نمیکنم ولی مدام بهم مییپچه و اذیتم میکنه امثال شما هایید که باعث شدید الان آنقدر قاتل و متجاوز و عوضی روانی زیاد بشن چون آنقدر همیشه ازشون دفاع کردید