2777
2789
عنوان

انسانی یا تجربی 🖐🏻😢

141 بازدید | 21 پست

من میخوام انتخاب رشته انجام بدم نمیدونم انسانی برم یا تجربی اگه بخوام از نظر علاقه بگم انسانی رو خیلی بیشتر از تجربی دوست دارم هم حفضیاتم قوی تره هم توی سه سال راهنمایی فارسی و دینی و عربی اینام همیشه ۲۰ بوده ولی مثلا اگر بخوام از نظر بازار کار و اینا بگیم خب تجربی خیلی بهتره و هدفمم فرهنگیانه من میترسم که اگه برم انسانی بعد فرهنگیان قبول نشم چی رشته های دیگه انسانی الان دیگه بازار کار نداره و از طریق دانشگاه آزاد هم میشه رفت از یه طرفم میگم میرم تجربی کنکور فرهنگیان که جداست در کنار اون میتونم تجربی رو بخونم شاید یه رشته خوب دیگه آوردم ولی بینهاییت از ریاضی و فیزیک بدم میاد و علاقه ای به تجربی ندارم نمره ریاضیم هم توی راهنمایی ۱۷ و ۱۶ بوده حالا نمیدونم چیکار کنم ؟  

ببخشید زیاد شد 🙃

درخت ها به تبر ها اعتماد دارند چون فکر میکنند دسته ی تبرها از خودشان است :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انسانی خوندن زیاد میخواد 

بنظرم انسانی برات بهتره 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

ریاضی🫶🏻

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

آبجیم اوایل هدفش فرهنگیان بود ولی به تجربی هم علاقه داشت 

بخاطر اینکه ریاضیشم یک کوچولو ضعیف بود رفت انسانی الان میگه هدفم حقوق وکالت و قاضی و ...ست

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم 🥲💔

ببین اگه به تجربی علاقه نداری دورشو خط بکش بدون علاقه تو تجربی دیوونه میشی خب؟؟؟من با علاقه اومدم تجربی ولی. دارممم رددد میدممم حالا فرض کن دیگه بدون علاقه وارد شی در ضمن چرا انسانیو فقط به فرهنگیان خلاصه میکنی؟حقوق هم هست خیلی رشته خوبیه