2777
2789
عنوان

انسانی یا تجربی 🖐🏻😢

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 21 پست

به عنوان دانش آموزی که دقیقاً شبیه تو هست و در نهم بین تجربی و انسانی که علاقه اصلیش هم انسانی و در نهایت دبیری ادبیات بوده ولی تجربی خونده، خواهرانه میگم، این سه سال برای من عذاب بود...

تو به اندازه پروانه شدن زیبایی✨🦋

نیا بنظرم من خودم علوم و ریاضیم راهنماییم 20 بود و به این حساب که خیلی خوبم تجربی اومدم ولی دیدم اوو ...

عه اینسال کنکور دادی؟یه دور میگی سوالا چطور بود برای هر درس؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امسال کنکور دادم.

زمان اگر به عقب برگرده میرم انسانی

این سه سال خیلی حال بدی داشتم، عشقم یه چیز دیگه بود ولی به خاطر بازارکار با تخصصی های تجربی عذاب کشیدم.

الان هم برای انتخاب رشته ماتم گرفتم، به هیچ شغلی جز دبیری ادبیات علاقه ندارم

تو به اندازه پروانه شدن زیبایی✨🦋

متوسط بود بنظرم فقط تسلط و استرسم کنترل میکردی عالی میشدو اینکه کنکور رو به سمت مفهومی میره

آخ آخ آخ کنکورم که از این به بعد یه سال یه باره اگه نتونی دربیایم باید یه سال کامل بمونیممم