من میخوام انتخاب رشته انجام بدم نمیدونم انسانی برم یا تجربی اگه بخوام از نظر علاقه بگم انسانی رو خیلی بیشتر از تجربی دوست دارم هم حفضیاتم قوی تره هم توی سه سال راهنمایی فارسی و دینی و عربی اینام همیشه ۲۰ بوده ولی مثلا اگر بخوام از نظر بازار کار و اینا بگیم خب تجربی خیلی بهتره و هدفمم فرهنگیانه من میترسم که اگه برم انسانی بعد فرهنگیان قبول نشم چی رشته های دیگه انسانی الان دیگه بازار کار نداره و از طریق دانشگاه آزاد هم میشه رفت از یه طرفم میگم میرم تجربی کنکور فرهنگیان که جداست در کنار اون میتونم تجربی رو بخونم شاید یه رشته خوب دیگه آوردم ولی بینهاییت از ریاضی و فیزیک بدم میاد و علاقه ای به تجربی ندارم نمره ریاضیم هم توی راهنمایی ۱۷ و ۱۶ بوده حالا نمیدونم چیکار کنم ؟
ببخشید زیاد شد 🙃
درخت ها به تبر ها اعتماد دارند چون فکر میکنند دسته ی تبرها از خودشان است :)
به عنوان دانش آموزی که دقیقاً شبیه تو هست و در نهم بین تجربی و انسانی که علاقه اصلیش هم انسانی و در نهایت دبیری ادبیات بوده ولی تجربی خونده، خواهرانه میگم، این سه سال برای من عذاب بود...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.