2777
2789
عنوان

فکر کردن به ازدواج یا مجرد موندن

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 70 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین بودم و اتفاقا کم کم مشکلاتم با مامانم حل شد عالی نشده ولی خیلی بهتره واقعا محبت کارساز هست

دقیقا منم همینجورم و الان زندگی برام قابل تحمل تره 

مث حکایت مرغ همسایه غازه میمونه ،الکی زیادی سخت گرفتم و فک کردم فقط منم که این مشکلاتو دارم و نباید اینجوری باشه اما کم کم فهمیدم تقریبا طبیعیه 

وقتی صبح تا شب خونه باشی و افسرده بشی به صلاحه؟ باز اکه بچه یکی صبح تا شب ولگردی کنه و خانوادش بگن ب ...

خیال نکن ازدواج خیلی فرق می کنه دقیقا همونه با این تفاوت ک دیگه واقعا تنهایی 

بازم خونواده من الان تو خونه خیلی اذیت میشم ولی حاضر نیستم بخاطر فرار از این مشکلات وقتی آمادگی ندار ...

خوب نمیشه تحمل کرد از طرفیم نمیشه مشکلات جدید به وجود بیارم واقعا انتخاب سخته

خیال نکن ازدواج خیلی فرق می کنه دقیقا همونه با این تفاوت ک دیگه واقعا تنهایی

دیگه شوهر بعضیا به درد نخور از اب دراومده قرار نیست واسه همه همونطور باشه که 

بعدشم ادم تو خونه خودش لازم نیست به همه جواب پس بده 

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

خوب نمیشه تحمل کرد از طرفیم نمیشه مشکلات جدید به وجود بیارم واقعا انتخاب سخته

میدونم سخته و منم این دوران رو داشتم و چند سال هم افسردگی اما الان کم کم رو خودم کار کردم و بهتر شده زندگیم ،شما هم بشین قشنگ فک کن باید چیکار کنی 

ولی هیچوقت صرفا بخاطر فرار از خونه و خونوادت ازدواج نکن چون بدتر میشه ،ازدواج خوب با هدف های دیگه ای هست نه فرار از چیزی باید با آگاهی پیش بری ،اینجوری نه زندگی خودت سخت کن نه طرف مقابلت 

اون محدودیت معمولا به صلاح بچه هاست شوهر هم خیانت میکنه اصلا شوهر کردن عاقلانه نیست وقتی هر کار بکنه ...

واقعا خیانت کردن قابل تحمل نیست

یعنی بیشتر مردا خیانت میکنن؟

وقتی صبح تا شب خونه باشی و افسرده بشی به صلاحه؟ باز اکه بچه یکی صبح تا شب ولگردی کنه و خانوادش بگن ب ...

بابا تو که معلمی 

مثل من تنها جایی که میتونی بری کتابخونه نیست تازه من با ذوق میرم😉

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

من مووووووووندم و تا اینکه ادم درستش اومد نباید بخاطر محدودیت زندگیت نابود کنی گذشته ک گند بود اینده ...

واقعا گفتنش آسونه اما داخل شرایطش زندگی کردن سخته

من خیلی دوست دارم مستقل شم برم سرکار ولی همش بخاطر حرف مردم نمیزارن

بابا تو که معلمی مثل من تنها جایی که میتونی بری کتابخونه نیست تازه من با ذوق میرم😉

اخه یه عن تو این خونه هست که نمیذاره نفس بکشیم واسه همین دوست دارم زودتر برم خونه خودم از خانوادم که خیری ندیدم

تابستونا هم همشخونم دوست ندارم یه روز تو این خونه باشم 

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.