2777
2789
عنوان

فکر کردن به ازدواج یا مجرد موندن

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 70 پست
من مووووووووندم و تا اینکه ادم درستش اومد نباید بخاطر محدودیت زندگیت نابود کنی گذشته ک گند بود اینده ...

تا چند سالگی موندی؟😂

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم همین حس رو دارم ولی نمی‌دونم چیکار کنم

بدون که چیکار باید بکنی

کتاب بخون

برو سر کار

مستقل شو

خودتو بشناس،به خودت عشق بده ، با خودت رفیق شو 

و اون زمان میتونی با چشم باز و با آگاهی یه انتخاب درست و عالی داشته باشی

کی اذیتت میکنه؟

داداش عنم صبح تا شب صدای نکرش تو گوشمه ایشالا یه زن ولگرد حرومی گیرش بیاد دلم خنک بشه 

دختر قشنگم شما موبایل داری یعنی هزار دوره انلاین در اختیارته

اتفاقا خیلی وقته دنبال کسب و کار آنلاینم که سرمایه نخواد 

ولی پیدا نمیکنم چندتایی هم پیدا کردم همش الکیه بود

اتفاقا خیلی وقته دنبال کسب و کار آنلاینم که سرمایه نخواد ولی پیدا نمیکنم چندتایی هم پیدا کردم همش ال ...

مهارت کسب کن . دنبال استخدام های دولتی باش تا از روستا بری

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

دیگه شوهر بعضیا به درد نخور از اب دراومده قرار نیست واسه همه همونطور باشه که بعدشم ادم تو خونه خودش ...

والا دلایل زیادی دارم که چرا مردا بهترین مرد روی زمینم باشه خیانت میکنه حق طلاق که نداری بخوای جدا شی مهریت رو باید ببخشی نهایتا براش هیچ عقوبتی نداره ما ادمیم دگ وقتی بهت بگن این کار حرام هیچ جزایی نداره انجامش میدیم باور کن

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

بدون که چیکار باید بکنیکتاب بخونبرو سر کارمستقل شوخودتو بشناس،به خودت عشق بده ، با خودت رفیق شو و او ...

کاش بشه این کارو انجام بدم بزرگ آرین آرزوم شده همین که بتونم یه مقدار درآمد داشته باشم مستقل باشم اعتماد به نفس داشته باشم خودمو دوست داشته باشم ولی نمیشه 

دائم خودمو با بقیه مقایسه میکنم میرم تو فاز افسردگی..

والا دلایل زیادی دارم که چرا مردا بهترین مرد روی زمینم باشه خیانت میکنه حق طلاق که نداری بخوای جدا ش ...

نه بابا قبول دارم همشون بی چشم و رو هستن ولی بعضیا نمیکنن