2777
2789
عنوان

این ازدواج وقبول میکنین

663 بازدید | 43 پست

حقوق مثلا۲۵اماآپشن های کارش زیادباشه

مثلا بن واین چیزا ن. ظامی باشه(اماخشک نباشه خیلیم شوخ باشه مثل مردم عادی اخلاق وهمه چیم بیست عشق وعلاقه دوطرفه) 

اماخونه نداشته باشه ماشینم نه ولی خب بتونه ماشین بخره دیگه باتوجه به شغلش آپشن دارن فکرکنم درنظربگیرید. 

کاری به شغلش ندارم باتوجه به چیزایی که گفتم این ازدواج عاقلانست!؟ 

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

چنسالشه

ماباهم بزرگ شدیم ۲۲

ولی خیلی عاقل ترازسنشه بت بگم قسم خورفامیل

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

خونه سازمانی احتمالا میدن بعد از ازدواج مهم اخلاقشه

آره منم فکرکنم

بله دلیلش هم علاقه دو طرفه و اخلاق اش هست ممکنه یکی بیاد خواستگاریت پول داشته باشه ولی ازش خوشت نیاد ...

نه من که اصلاپولش مهم نیست چون دوسش دارم

راستش یه سریارومیبینم میگن حقوق۲۵کمه باکسی که خونه نداره ازدواج نمیکنیم خاستم ببینم مگه عیبش چیه

اصلا با این شرایط شغلی کنار نمیامسنش هم خیلی کمه هنوز واسه تشکیل زندگی

یک اینکه عشق بچگیه دواینکه اخلاقش خیلی خیلی خیلی خوبه

واقعادلم نمیادازدستش بدم مرسی که نظردادی بانو