سلام دوستان.يكي از دوستام دستش سوخته فروردين هم عروسيشه .قسمت سوختگي كاملا مشخصه.راهكاري براي از بين رفتن جاي سوختگي ميدونين.البته هنوز جاش خوب نشده يكم تاول داره.خيلي ناراحته لطفا اگر ميدونين بهم بگين.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍
خيلي جاي بديه كاملا تو لباس عروسش مشخصه تو فيلم و عكس شايد بشه فتوشاپ كرد اما بنده خدا هم الان درد داره و سوزش هم خب بلاخره جاي بديه 😞😞الان هي ميره درمانگاه اب تاولارو با سرنگ استريل ميكشه.دكتر هم فقط پماد داده اما روندس خيلي كنده
بره داروخونه پماد خارجی بگیره برای جای سوختگی هم باهاش پانسمان میشه هم جاشو میبره
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله