2777
2789
تفنگ دسم نبود خب چیز بهتر پیدا نکردم ...من وجودمو ۱۰ سال پیش گم کردم

چاقو یک دست و گوشی یک دست؟؟!!!

اگر الکیه که متاسفم برات

اگر هم واقعی ،باید بهت بگم همه مون در نهایت می‌میریم

و وقتی مرگ میرسه

میگی کاش یک روز دیگه مهلت داشتم

۵ تا صلوات هدیه کن به حضرت زهرا

وضو بگیر و برو بگیر بخواب

اون قدر مریض سرطانی رو تخت بیمارستان هست که آرزو دارند جای تو باشند 

اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت به غرورت بر نمیخوره؟ نمیخوای به خودت بیای؟آدمی که حرفی زده که تو به سمت خودکشی بیای ارزش تف اند ...

ببین نه اینکه ضعیف باشم

نه اینکه بخوام در این حد نفهمم

اما واقعا وقتی که ۱۰ ساله خودتو نمیتونی بفهمی 

..

نمیتونی بفهمی چته نمبتونی بفهمی بابد چی کار کنی ذهنت قفلی داره... 

واقعا نه اینکه پخمه باشم ...

نه ابنکه بخوام در این الکی صحبت کنم...

وقتی توی زندگی همیشه احساس گردم روحم سست شده

ذهنم قفله ... نمبتوم کاری بکنم با حرفای بقیه من همیشه جواب هرکسیو میدم این طوری فکر نکنید که واقعا من هیچ از حق خودم دفاع نکردم به خاطر همین دفاع کردنم 

وجودم گم شد 

نفهمیدم کی 

ببین نه اینکه ضعیف باشمنه اینکه بخوام در این حد نفهمماما واقعا وقتی که ۱۰ ساله خودتو نمیتونی بفهمی . ...

حستو تجربه کردم و الانم دارم... 

راجع به نظر اون آدم این حرفو زدم و هنوزم معتقدم کسی که تورو به مرز جنون و خودکشی رسونده لیاقت قطع کردن نفساتو نداره 

حس و شرایطتتو بخوام حدس بزنم؟ :

خسته ای، میخوای زندگی کنی ولی نمیتونی، روحت باهات همراهی نمیکنه، درونت جنگ داری ،پر تضادی، مغزت هررر چقدر فکر میکنه و تحلیل میکنه به نتیجه ای نمیرسه و فقط سردرگم تر میشی، یه سری سوال بی جواب تو ذهنته یه سوالایی که حتی خودتم نمیدونی چین! 

خلاصه بگم؟ تو یه لایه ابهام موندی 

پس میفهمم ،بهتر از هر کس دیگه ای درکت میکنم 

کلا راحت میتونم همدلی کنم چون هیچوقت فهمیده نشدم 

همیشه پیچیده تر از بقیه بودم 

و من که همچین آدمیم دارم بهت میگم، خودکشی راهش نیست..! 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و آروم 20 ساله دانشجوی رشته روانشناسی با یه دختر ناز 17 ساله پر از رویاهای بزرگ                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)