2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای الهی بمیرم وی می‌کشی تو...😭😭خدا لباس عافیت تن فرزندت کنه و به دقت صبر و قدرت بده🥺♥️

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

متاسفانه من اونایی که دیدم هم همینن مردا بی اهمیتن همه چی میوفته گردن مادر

تو قرار نیست شبیه اونایی که دیدی باشی 

سنت کمه عزیزم نزار همسرت ازت سواستفاده کنه مراقب بچه ات باش اما کم آوردی بده همسرت نگه داره پارک ببردش شهر بازی 

تو قرار نیست شبیه اونایی که دیدی باشی سنت کمه عزیزم نزار همسرت ازت سواستفاده کنه مراقب بچه ات باش ام ...

چه خوش خیال . هیچ‌جا نمیبرتمون . با سن کم انگار 80 سالمه . آنقدر ازم سواستفاده شده هعی

خدا نکنه. بمونی ❤️ آمین

سلامت باشی من میتونم مثل یه خواهر کوچیک تر کنارت باشم اگه نیاز داشتی با کسی درد دل کنی♥️

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

سلام هم میشناسم و هم از افراد مورد اعتماد شنیدم کسانی که بچشون مشکل داشته و با داروهای طب اسلامی رو به بهبودی بودن اما متاسفانه دارو دادن کمی سخته ممکنه تا بهبودی کامل کمی طول بکشه اما اونای که درحد توان تونستن دارو و دستورات طب اسلامی رو برای بچه انجام بدن خداروشکر راضی بودن تاپیکم بخون و پیش درمانگر مجرب برو ان شاالله شفای عاجل بچه ات ببینی

همسرت چطوره ؟ میدونی خدا بهت یه فرشته داده که مراقبش باشی یعنی این قدرت رو توی تو دیده که این فرشته ...

بنده خدایی بچه اش مشکل ذهنی داره

ایشونم مثل شما به این بچه ها میگه فرشته،میگه برکت زندگیشه و باعث شده به خدا نزدیکتر بشه و میگه اگه یبار دیگه هم بدنیا بیاد همین بچه رو انتخاب میکنه،خیلی دوست داره بچش خوب بشه اما با تمام سختیای که کشیده و میکشه هیچوقت خدای نکرده به مرگ بچه راضی نبوده