2777
2789
عنوان

بنظرتون زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 22 پست
اوضاعت خرابه چقدر میخوری

غذا نمیخورم خوراکی میخورم اونم چون عادت کردم

مثلا بجای ناهار میرم لواشک و پفک میگیرم میخورم😂

صبحونه هم نمیخورم چون دیر بیدار میشم😂

میمونه شام که اونم ترجیح میدم از بقیه خوراکیم استفاده کنم..

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

غذا نمیخورم خوراکی میخورم اونم چون عادت کردممثلا بجای ناهار میرم لواشک و پفک میگیرم میخورم😂صبحونه ه ...

گند میزنی به معده ات و هزارتا بیماری برای خودت درست میکنی خیلی تغذیه ات بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ی روز که میری چند تا چیز بردار که تا ی هفته نری دیگه چ خبره هر روز هر روز خیلی هم ضررداره

عادت کردم آخه

من اصلا غذا نمیخورم فقط از این چرتو پرتا

یعنی اعتیاااااد پیدا کردم به هله هوله

نه آخه..سنگین رفتار کن..اون هر فکری میخواد بکنهمهم اینه شما نیتی نداری

من کلمو میندازم پایین وسیله ای که میخوامو بر میدارم سریع حساب میکنم میام بیرون

ولی بازم میگم پسر جماعت فکرشون کلا کجه این الان خدای نکرده فکر میکنه من قصدی چیزی دارم شاید اصلا متاهل باشه بد بشه

برای همین فکر کنم دیگه نرم بهتر باشه به بابام میگم بره بگیره😂

گند میزنی به معده ات و هزارتا بیماری برای خودت درست میکنی خیلی تغذیه ات بده

بعد کنکور اینطوری شدم چون موقع کنکور از این مزخرفات میخوردم که سرگرم شم خوابم نبره دیگه از اون موقع این عادت مونده روم

من کلمو میندازم پایین وسیله ای که میخوامو بر میدارم سریع حساب میکنم میام بیرونولی بازم میگم پسر جماع ...

به نظرم سخت نگیر..

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)