2777
2789
عنوان

بنظرتون زشته

146 بازدید | 22 پست

هرروز میرم یه سوپرمارکت خرید میکنم

من چون بعدازظهرا عادت دارم چرتو پرت میخورم میرم هرروز یه سوپری خرید میکنم بعد توش یه پسره کار میکنه میگم فکر نکنه روش کراش زدم😂😂

یلحظه الان اومد تو ذهنم گفتم دیگه نرم

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

این پسرایی که من میشناسم 5 ثانیه بهشون نگاه کنی میگن عاشقشونی فکر کنم اونم توهم زده   

بسی رنج بردم در این سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی‌ ‌  خلیج همیشه فارس 👐🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو یه جا دیگه کلا این پسرا فازشون مشخص نیس فک میکنن عاشقش شدی

اخه نمیشه نزدیک ما سه تا مغازه هستش

یکیش که توش یه افغانی کار میکنه که یروز باهاش دعوام شد دیگه نرفتم

یکیشم که اومد بهم گفت شمارتو بده منم دیگه نرفتم:/

میمونه یکی دیگه که همینه که میرم

ولی اینم هرروز دارم میرم دیگه میگم طرف احتمالا تصور میکنه الان هرروز میام اونو ببینم😂

بعضیا طرز فکرشون خیلی سمه،یادمه ی خانومه اینجا همسرش سوپری داشت،بعد میگفت ی خانونه هر روز میاد ی چی برمیداره،ی روز ماست،ی روز ماکارونی،و...به نظرتون به شوهرم نظر داره!؟😐😐منم خوراکی خیلی دوست دارم تقریبا هر روز میخورم ولی داداشمو میفرستم بگیره😂

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

این پسرایی که من میشناسم 5 ثانیه بهشون نگاه کنی میگن عاشقشونی فکر کنم اونم توهم زده

یاخدااا بد شد که🥲😂

نه دیگه نمیرم غلط کنم برم

آخه دیدم حس معذب بودن داره😂فکر کنم براش مزاحمت ایجاد کردم😂

یاخدااا بد شد که🥲😂نه دیگه نمیرم غلط کنم برمآخه دیدم حس معذب بودن داره😂فکر کنم براش مزاحمت ایجاد ک ...

بسی رنج بردم در این سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی‌ ‌  خلیج همیشه فارس 👐🏻

اخه بد نمیشه اینطوری🥲

نه آخه..سنگین رفتار کن..اون هر فکری میخواد بکنه

مهم اینه شما نیتی نداری

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

بعضیا طرز فکرشون خیلی سمه،یادمه ی خانومه اینجا همسرش سوپری داشت،بعد میگفت ی خانونه هر روز میاد ی چی ...

پس دیگه نمیرم درست میگی

احتمالا اینم یه همچین فکری کرده

وای منم خیلی دوست دارممم اصلا اعتیاد پیدا کردم به خوراکی🥲💔