2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهار و تابستون دو سه دست

پاییز دو دست

زمستون دو سه دست

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

فصلی میخرم تابستون تعداد بیشتر یه وقتاییم میبینم لباسام خوبه مثلا زمستون یا پاییز اصلا نمیخرم همون قبلیا و‌میپوشم 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

بعد از 10-9سال امسال شلوار خریدم 

شومیز هم برا بیرون و خونه میخرم دو سه تا دارم

کیف و کفش یکی دو تا دارم وقتی پاره بشن میخرم

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

بعد از 10-9سال امسال شلوار خریدم شومیز هم برا بیرون و خونه میخرم دو سه تا دارمکیف و کفش یکی دو تا دا ...

چون لباس کم میخریدچند وقتی ماشین لباسشویی روشن میکنید 

💍همسراقامحسنم🛑درخواست ندین 🛑.فوق لیسانس عمران نقشه برداری👷

چون لباس کم میخریدچند وقتی ماشین لباسشویی روشن میکنید

من مجردم تقریبا هر روز لباس میشوریم 

لباس شستن چه ربطی به لباس خریدن داره!

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما