2777
2789

گرم

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قدمتون. سر چشم😍😍خوش اومدینسفرتون بی خطر🥰🥰والا گرمهههههههههه😂😂😂

ای جان چه مهمان نواز😍😁

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

قربان شما😅❤

مشهدی های مهربون😍

همسایه های امام رضا🥲

چه سعادتی دارید

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

مهربونی از خودتونه عزیزوووم🥰ان شالله که شما هم به زودی زود بیاین مشهد

انقدر دلم تنگ شده 

کاش قسمت ما هم بشه امسال🥲

شما هم تشریف آوردین اصفهان قدمتون به چشم 

خوش حال میشیم جدی

انقدر دلم تنگ شده کاش قسمت ما هم بشه امسال🥲شما هم تشریف آوردین اصفهان قدمتون به چشم خوش حال میشیم ج ...

ای جااان🥲🥲ان شالله 

به به اصفهاااان😍😍

چشمتون سلامت باشه عزیز جان... عزیزین❤

ای جااان🥲🥲ان شالله به به اصفهاااان😍😍چشمتون سلامت باشه عزیز جان... عزیزین❤

❤️❤️❤️❤️

قدمتون. سر چشم😍😍خوش اومدینسفرتون بی خطر🥰🥰والا گرمهههههههههه😂😂😂

قربون شما 😍😍😍😍😍😍

پروفایل دخترمه کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺