2777
2789

من دومین باره که کاردکس گواهی نامه رانندگیم باطل شده چند ساله که گذشته ازش من بار اول که باطل شد رفته بودم آموزشگاه گفت باید بری تا فلان شهرستان (یکی از شهرستان های استان تهران‌)خودمم یه جای دیگه از تهرانم گفت باید بری اونجا امضا اینا بگیری روی این نامه که بهت میدیم بعد نامه رو بیاری که دوباره بتونی ثبت نام کنی من این کار کردم و رفتم نامه رو دادم قصدم این بود برم کلا یه آموزشگاه دیگه چون راضی نبودم که اونا منو گول زدن و باعث شدن به یه بهونه ای دوباره تو همون آموزشگاه ثبت نام کنم برای همین دیگه برام کلاس درست حسابی هم نذاشتن همین اهمیت ندادن هاشون و اینکه من یادم رفته بود رانندگی چون خوب اموزش ندادن بار دوم دیگه ادامه ندادم کاردکسم بار دوم باطل شد

میگم شماهم همه تونو فرستادن راهنمایی رانندگی  یه منطقه ی خاص و نامه دادن بهتون تا بتونید دوباره ثبت نام کنید؟؟؟؟ 

چند وقت پیش هم کاردکسم که باطل شده بود ذیدم اغصابم خورد شد پاره اش کردم انداختم آشغالی ولی دفعه ی قبل گیر داده بودن که همون کاردکسو ببرم الان چیکار کنم باز همونو کاردکسو میخوان؟

نمیشه برم یه آموزشگاه دیگه از اول اگه کدملی رو بزنن میفهمن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.