2777
2789

یه تاپیک دیدم تازه گفتم منم بزنم عطرمو معرفی کنم

این دوتا رو ترکیب کنید اگه صدنفر نگفت چی زدی بیا بهم فهش بده😂 ببینید چه دختر خوبی ام دارم یه بوی جادویی معرفی میکنم فقط برام صلوات بفرستین دردم اروم بشه

بچه ها چند میل ویکتوریا سک.سی و چند میل هم اکلت لانوین بگیرین ‌و ترکیب کنید ( میتونید همونحا بهش بگین ترکیب کنه یا هم تو خونه خودتون مثل من ترکیب کنید) فقط یه نکته داره اینکه حتما موقع ترکیب، لانوین بیشتر از ویکتوریا باشه

لانوین بوی بشدت خنک و دخترونه و ملایمی داره

ویکتوریا وری سک.سی دقیقا مثل اسمش بشدت جذاب و لاکچری و سک.سیه و از لانوین گرم تره ولی با اینکه گرمه یه حس خنکی داره ( من تا بوش میکنم حس میکنم تو یه اتاق قرمزم با لباس خواب که باد کولر بهم میخوره و موهام مثل مدل ها تو باد تکون میخورن😂😂 دیوونه نیستم😁🤦🏻‍♀️)

اره خلاصه چون ویکتوریا گرم تره باید کم تر از لانوین باشه که بوی لانوین بیشتر حس بشه

اینو بزنید و برین پیش کراشتون

خداشده مجرد بودم شوهرم میگفت وقتی میومدی کافه عاشق بوی عطرت میشدم 

عطر هارو اصل تهیه کنید و ماندگاری و پخش بوی بشدت زیادی دارن

من وقتی میزنم تا ۱هفته میمونه و بعد ۱ هفته تازه ملایم تر میشه

https://harfeto.timefriend.net/17535498829621

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتش هم حتما میلیونی 😅

آره گرونه ولی جادو میکنه😂 من مبخواستم ۱۰میلیون بدم دعانویس برای جذب کراش بعد اینو با چند میلیون گرفتم کار رو جمع کردم ارزون و بصرفه تر😂

https://harfeto.timefriend.net/17535498829621

اسمش ویکتوریا سکرت وِری هستش؟یا وَری یا وُری؟😂

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

من روم نمیشه اسمشو جلو فروشنده بیارم🤣

باورم نمیشههههه یکی حرف دل منو زد

با خوندن تاپیک یاد عطرفروشی افتادم ک همیشه میرم ی اقای جوون خیلی شیک چجور من برم بگم اینو بدین😂😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اولی عه داره ( کیبوردم یه جوریه نمیدونم چطوری دقیق بگم😂)Very

عا،اوکیه فهمیدم😂

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

دیگه چه عطر خنکی بوش خوبه مارکو؟😂❤️

آدم امنی باشید!برای عشق،برای رفاقت،برای زندگی آدما،به آدما احساس امنیت بدین؛مراقب تصوری که ازتون دارن باشید؛ مراقب اعتبارتون تو قلب و ذهن آدما باشید.بذر بدبینی رو تو دل آدما نکارید، خوب باشید؛ خوب موندن و خوب بودن سخته.قلب آدما مهم ترین داراییه که دارن پس مراقب قلب آدما باشید.کاری نکنید که آرامش روح کسی تو این دنیا توسط شما سلب بشه.شما میون این همه تاریکی نور زندگی آدما باشید....🌱✨️🌻