2777
2789
عنوان

چقدر این حرف رو قبول دارین

107 بازدید | 16 پست

مثلا میگن همسرت یا پارنترت وقتی چهار تا دختر رو همینطوری فالو داره یعنی داره بهت خیانت میکنه 🙄

اگه شما عاقل باشین به این مزخرفات گوش نمیکنین من الان خودم متاهلم کلی فالویینگ پسر دارم با یکیشون حتی در ارتباط نیستم حتی ممکنه عکساشونم لایک بکنم حتی خود همسرم کلی فالویینگ دختر داره لایکم میکنه ولی با یکیشون در ارتباط نیست کلی هم مرد منو فالو داره حتی عکسامم لایک میکنن ولی دریغ از یه مزاحمت 

اتفاقا خیانت کار واقعی اونیکه تعداد فالویینگ های جنس مخالفش زیر صفره 

من یه فامیل دارم بالای ۲۰ سال ازدواج کرده تازه دومادم داره تو پیجش شاید به غیر از زن و دختر  و فامیلاش هیچ زنی رو فالو نداره حتی لایک هم نمیکنه ولی این بشر یک خیانت کار حرفه ایی و واقعیه 

و برعکس دوباره یه مرد رو میشناسم متاهل هم هست تعداد فالویینگ های زن بیشتر از مرده ولی با هیچکدومشون در ارتباط نیست حتی عکسای زنا هم لایک میکنه حتی زنای بد لباس ولی این مرد خیلی اهل و زن و زندگیشه 

همه چی بستگی به ذات داره🤞🏻🤟🏻

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

الان یسریا به ظاهر روانشناس میگن وقتی پارنترت دختری رو فالو داره یهنی داره بهت خیانت میکنه با همین حرفاشون به رابطه ها دارن گند میزنن اتفاقا هیچکس اون اصله کاریه رو فالو نداره

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

الان یسریا به ظاهر روانشناس میگن وقتی پارنترت دختری رو فالو داره یهنی داره بهت خیانت میکنه با همین ح ...

ربطی به فالوینگ اینا نداره وفاداری

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

اینکه جمع می‌بندی بدهشما اینجوری این و خدا رو شکر خیانت نکردین ب هممن و شوهرم فالویینگ جنس مخالف ندا ...

نه جمع نبستم ولی نمیخوام شک تو رابطه ها بندازم اصلا بحث شما و شوهرت فرق داره با عنوان تاپیکم 

نه جمع نبستم ولی نمیخوام شک تو رابطه ها بندازم اصلا بحث شما و شوهرت فرق داره با عنوان تاپیکم

من روی صحبتم اون بخش تاپیکته که گفتی«اتفاقا خیانت کار واقعی اونیکه تعداد فالویینگ های جنس مخالفش زیر صفره»

خیلی هم عادی نیست فالوورای یه آقا اکثرا خانومای غریبه باشن

بستگی به ذات داره 

یکی حرف خیلی قشنگی زد اصله کاریه رو فالو ندارن

من روی صحبتم اون بخش تاپیکته که گفتی«اتفاقا خیانت کار واقعی اونیکه تعداد فالویینگ های جنس مخالفش زیر ...

ولی جمع نبستم

چه ربطی داشت هرکی فالویینگ جنس مخالف نداره خیانت کار؟؟؟؟🤣🤣🤣🤣بعد فالووینگ زیر صفر یعنی چی؟ مگه دا ...

نه ولی ممکنه اونیکه فالویینگ جنس مخالف نداشته باشه خیانت کار تر از اونی باشه که کلی فالویینگ جنس مخالف داره 

بستگی به ذات داره یکی حرف خیلی قشنگی زد اصله کاریه رو فالو ندارن

نه والا اون مردی که پیجش حموم زنونه است مطمئنا ذات جالبی نداره

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezoooo80

نه والا اون مردی که پیجش حموم زنونه است مطمئنا ذات جالبی نداره

هول بودن با خیانت کار فرق داره  ولی خب بازم به ذات بستگی داره