2777
2789

من قبلا به خودم قول داده بودم بخاطر تنهای یا حوصله سر رفتن پا نشم با خانواده برم جایی که حس خوبی به اونجا ندارم یکم غرورمو حفظ کنم 

امروز باز اون اشتباه کردم وباز رفتم حالم خیلی بده کاش نمیرفتم به خودم بی حرمتی کردم 

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفتن که نه ولی تلفن چرا.مثل سگ پشیمون شدم که چرا زنگ زدم😂

منم پیام دادم

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

کجا رفتی چیکار کردن زود پا میشدی

دوربود نمیشد تنها پاشم بیام خارح شهر بود مامانم اسرار نکرد خودم اشتباه تصمیم گرفتم یه مراسمی که لازم نبود حتما من باشم ،فرهگنشون رفتارشون و اصلا دوست ندارم همیشه پشیمون میشم بخاطر هیجانی رفتار کردنم

دوربود نمیشد تنها پاشم بیام خارح شهر بود مامانم اسرار نکرد خودم اشتباه تصمیم گرفتم یه مراسمی که لازم ...

بد برخورد کردن؟

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

من هر سری بخودم میگم فلان جای جدیدی ک میرم سرسنگین مغرور میشینم کم حرف میزنمولی تهش میشم دلقک جمعمیا ...

آره منم تا صبح بخاطر رفتنم خودمو لعنت میکنم واقعا حالم بده میشه 

آره همین روزا 

خاله‌م فکر کرده از خالی بودن پشت و از بی‌کسیمه رفتارای خیلی زشت از بالا به پایین نگاه کردنشو نادیده می‌گیرم درحالیکه فهمیدم دنیا پوچه و دوسش دارم اما چون چندبار کارمون گیر افتاد و بهش زنگ زدیم در عین اینکه بدجور بی‌احترامی کرده بود مطمئن شده هستیم خیلی زشت باهامون رفتار میکنه 

من هر سری بخودم میگم فلان جای جدیدی ک میرم سرسنگین مغرور میشینم کم حرف میزنمولی تهش میشم دلقک جمعمیا ...

منم همینم

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

عه من😂

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋