2777
2789
عنوان

دلم خیلی برای قبل حاملگی تنگ شده

125 بازدید | 11 پست

برا وقتایی باشوهرم بودیم. الان چند ماهه باهم نبودیم  .

منظورمو فهمیدین 🙈

دلم فیلم میخاد تا صب بیدار بودن. آخر هفته ها تا عصر خواب بعدش گردش...

به خودم برسم آرایشگاه برم رنگ مو لوسیون با بوهای خوب 🥺🥺🥺

از عید استراحتم فقط رفتم دکتر واومدم خونه دیگه هیچ جا نرفتم. .

حموم نمیتونم برم صورتم به شدت خشک شده. بخاطر آمپول ها بدنم پراز موشده صورتم همینطور پر از جوش .

چاق شدم. 😭😭😭

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم.. منم نمیتونستم حموم برم دوهفته ی بار اونم اب نباید مستقیم میخورد ب شکمم. میگذره عزیزم.. ...

انشالله. فقط میترسم بعد بارداری باز برم توفاز  وتا مدتی بدم بیاد از رابطه واینا ‌.

آخه بارداری اولم تا مدتها دوست نداشتم ‌

چرانباید آب میخورد به شکمت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخی🥺🥺یه کوچولو تحمل کن به جاش یه فرشته کوچولو میاد تو بغلت😍بعدش همه اینکارو میکنیاستراحت کن روانش ...

انشالله واقعا  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله. فقط میترسم بعد بارداری باز برم توفاز وتا مدتی بدم بیاد از رابطه واینا ‌.آخه بارداری اولم ت ...

نه ان شالله اینطور نمیشه.. خوب پیش میره ان شالله.. چون استراحت مطلق بودم درمان زایمان کاذب داشتم مدام فشار می اومد ب دهانه رحمم 

نه ان شالله اینطور نمیشه.. خوب پیش میره ان شالله.. چون استراحت مطلق بودم درمان زایمان کاذب داشتم مدا ...

اره دقیقا منم. انقباض دارم تا دستشویی نمیتونم برم. تا برسم رومبل انقد فشار میاره دوباره دستشویی دارم.  همش حس دستشویی دارم 

شما چند هفته زایمان کردی آمپول وشیافم میزدی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره دقیقا منم. انقباض دارم تا دستشویی نمیتونم برم. تا برسم رومبل انقد فشار میاره دوباره دستشویی دارم ...

من از بیست هفته رفتم استراحت مطلق شیاف میزدم بعدش شیاف قطع کرد بهم امپولشو میزد سی و چهار هفته امپول بتا زدم سی و شش هفته زایمان کردم. 

من از بیست هفته رفتم استراحت مطلق شیاف میزدم بعدش شیاف قطع کرد بهم امپولشو میزد سی و چهار هفته امپول ...

من زایمان قبلیم ۳۶بود هیچ دردی نداشتم .

اما اینبار خیلی درد دارم. .

آمپول ریه هم زدم ۳۱هفته

امیدوارم به ۳۷برسم .فقط نگران وزنشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من از بیست هفته رفتم استراحت مطلق شیاف میزدم بعدش شیاف قطع کرد بهم امپولشو میزد سی و چهار هفته امپول ...

وزن بچت چند بود .

من ۳۴هفته گف۲۲۰۰ تا ۳۷ اگه برسه حداقل دونیم بشه .

پسر اولم ۳۶هفته۲۱۰۰بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وزن بچت چند بود .من ۳۴هفته گف۲۲۰۰ تا ۳۷ اگه برسه حداقل دونیم بشه .پسر اولم ۳۶هفته۲۱۰۰بود

دو و نیم بود اصلا نگران نباش فقط فعلا رابطه اینا ممنوع حتی نباید تحریک بشی رو دهانه رحم تاثیر داره.. من فعلا یه بچه دارم یعنی احتمال داره دومی همینطور بشم؟ 

دو و نیم بود اصلا نگران نباش فقط فعلا رابطه اینا ممنوع حتی نباید تحریک بشی رو دهانه رحم تاثیر داره.. ...

رابطه که چندماهه نداریم.

راستش من اولی اصلا هیچ دردی نداشتم اما زود دنیا اومد .

اینبار شرایطم بدتره انقباض. سرویکس پایین . سر اولی اینجوری نبودم چقد سفر رفتم. همه کار می‌کردم  اما الان نمیتونم یه بشقاب بشورم بخدا .

فقط تنها مشکل پسرم  وزن کمش بود. نمیدونم دلیلش iugrبود یا مسمومیت حاملگی  که فقط وزنش کم بود. زود دنیا اومدنش هم به همین خاطر بود .

اما فک کنم اگه سر کلاژ کنی راحتری .

منو که دکتر سرکلاژ شنکرد خودم رعایت کردم دیگه .

حالم از حاملگی بهم میخوره دیگه اگه میتونستم نمیذاشتم هیچ زنی حامله بشه. انقد که اذیت شدم 😂😂

فقط میخام این دوهفته بگذره وبرسم به ۳۷  هفته👍

1
5
10
15
20
25
30
35
40