2777
2789

شما فکر کن ی کارگر چند سال باید کار کنه تا بتونه ی ماشین بخره؟ 

ما دو الی سه سال تموم حتی ی لباس برای خودمون نخریدیم!!! ک بتونیم ی ماشین بخریم (هرچند قبل اینم خبری از لباس نبود اما بشدت مراعات کردیم) 

خلاصه ی پراید خریدیم 

زدو مادر اقا مریض شد(مادر بزرگم) الان بابام میگه ماشینو بفروشیم خرج مادرم کنم 

مامانم گفت ی قرون حتی یک قرون نمیزارم خرج مادرت کنی جز تو 3تا بچه دارع ک از تو خیلی پولدار ترن من دیگع نمیذازن از شکم خرجو خوراک بچه هام بزنی واسه مادرت! 

یهو گفت مگه بچه هات بد میگردن؟؟؟؟ 💔ن بابایی ن اصلا  فقط کفشام پارع شده چسب میزنم 

ن بابا جان منو خواهرم کلا ی دست لباس داریم ک از کهنگی زار میزنه 

ن پدر من ما اصلا حسرت ی چلو کبابو نداریم اصلا برو بده ننت 

حالا میگین مادرشه چی میشه مگه  

باید بگم این از مادری کردن فقط دنبا اوردن بلد بود 

من تو کل عمرم ده بارم این مادربزرگمو ندیدم فقط هروقت پولش ته میکشید زنگ میزد پول میگرفت 

من دلم نمیاد روی ی اب رسان 250هزارتومن پول بدم میگم به اقا فشار میاد(: 

جز اینجا جاییو برای دردث دل نداشتم 

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چند سالته

22

خودم دنبال کارم 

اما لعنتی انگار طلسم شده هرجا میرم نمیخوانم 

♡ کاراگاه عزیز چشاتو باز کن امضارو بخون این اکانت از تاریخ 1403/12/5به بعد دست منه تا این تاریخ تعلیق بوده تاپیکای قبل از اون مال من نیست پس قبل از کارگاه بازی دراوردن اول امضامو بخون لطفآ و مجرد تشریف دارم مادر دوتا دخترم نیستم 

به نام کیه؟

خداروشکر مادرم یواشکی نمیتونه بفروشع 

خدا شفا بده مامان بزرگ را تا شما هم ماشین از دست ندین

بحث ماشین نیست اصلا اتیشش میزنم اما دیگه به اینا نمیدم 

من جهاز هنوز ندارم 

اما از پول بابای من بهترین جهاز دنیارو عمم خرید!!!!

من نپوشیدم اما از پول بابای من کلی طلا خرید برای دخترش!(منظورم مادربزرگمه) 

22خودم دنبال کارم اما لعنتی انگار طلسم شده هرجا میرم نمیخوانم

عزیزم سعی کن با رشته تحصیلیت کار پیدا کنی ازمون های استخدامی هم خوبه ولی حسابی تلاش کن شرایط مشابه شما را داشتم جوری که مجبورم میکردن عروسی نرم پیش مادر بزرگم باشم درسمو خوندم استخدام شدم کندم از اون خونه

🥰🥰

همینارو مودبانه به بابا بگو

حرف خانوادش ک بشه اقا به کلمه ی دوم نرسیدع داغ میکنه 

سر اونایی داغ میکنه ک25ساله ولش کردن فقط بخاطر پول زنگ میزدن 

حق دارین والا 😶من حقو به شما میدم که نخوایین ماشینتونو بفروشین نه پدرتون

بگم شاید باورت نشع 

به خدا قسم از پول بابای من بهترین جهازو واسه دخترش خرید 

بهترین طلاهارو براش خرید!!! شما نمیدونی چقدر از ما کشیدن! 

در صورتی ک من ن طلایی دارم و جهاز! 

خب پس کنسله نمیفروشه

ن معلومع ک نمیتونه مگه کشکع