2777
2789

لطفا بخون و نظرتو بگو 🥲🌱

من کنکوریم از دهم شروع کردم به تست و ازمون و الان چند باریه طی این چند ماه حالم بد شده سرگیجه گرفتم احساس می‌کردم دارم بیهوش میشم و اینا و از طرفی جدیدنا اینطور شده که اگه گریه کنم واقعا قلبم درد میگیره قبلن اینطور نبودم اصلا و عصبی و بی حوصله ام مغزمم کلا هنگه انقدر که حجم کارام زیاده و فشار روم زیاده 

تشخیص دکتر اضطراب و کم خونی شدید بود و پدرم میگه درسو ول کنم چون استرس طولانی مثل الان روی سلامتی تاثیر میزاره چکار کنم حالا ؟ و اینم بگم که من دیگه درس خوندنو دوس ندارم و ترجیحم دنبال کردن علاقمه اما به خاطر دوسال زحمتی که کشیده بودم میخواستم تا تهش برم حالا چکار کنم ؟

اینم بگم که حال روحیم داغونه کلا از هم پاشیدم دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درستو ول نکن و حتما ادامه بده حالا نمی‌خواد به خودت سخت بگیری ولی سعی کن در حد معمولی باشه 

بعد که دانشگاه رفتی برو سراغ علاقه ت 

ببین دانشگاه مهمه و سعی کن حداقل تا لیسانس بخونی

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

نمیخواد آنچنان به خودت فشار بیاری استراحت پ تفریح داشته باش

برای کم خونی مگه دکتر براتون دارو ننوشت؟

خستگی و سردرد و سرگیجه بخاطر کم خونیه 

منم چند روزه سر گیجه دارم و چشام سیاه میشه اما کم خونی ندارم بخاطر رژیم سختمه

هدفتون مگه در همین رشته نیست؟

مبخواستم مهندسی کامپیوتر از ریاضی برم چون وقتی نهم بودم ملاکم  دانشگاه خوب بود  و از اونجایی که خیلی کمالگرام این انتخاب رو کردم 

اما من در واقع عاشق کامپیوترم و با این کارم خودمو از علاقم دور کردم باید نهم هنرستان میرفتم و از اونجا دنبال میکردم چون این علاقه واسه کلاس سوممه و وقتی فکر میکنم که دارم عقبش میندازم وقتی خودم میدونم استعدادم همونه بیشتر عصبی میشم  

مبخواستم مهندسی کامپیوتر از ریاضی برم چون وقتی نهم بودم ملاکم دانشگاه خوب بود و از اونجایی که خیلی ...

من زیاد در مورد این رشته اطلاعات ندارم اما مگه رشته مهندسی کامپیوتر در رابطه با کامپیوتر نیست؟

میخواستین بریم فنی ؟

بنظرم علاقه تون و راهتون خیلی از هم دور نیستن ادامه بدین

درستو ول نکن و حتما ادامه بده حالا نمی‌خواد به خودت سخت بگیری ولی سعی کن در حد معمولی باشه بعد که دا ...

حقیمتا انقدررر الان تحت فشارم که اصلا دوست ندارم برم بهش فکر کنم چون تا بخوام فکر کنم یه استرسی میاد سراغم حتما 

برا همینم مدام سر خودمو با چیزای دیگه گرم می کنم 

نمیخواد آنچنان به خودت فشار بیاری استراحت پ تفریح داشته باشبرای کم خونی مگه دکتر براتون دارو ننوشت؟خ ...

اره اما اعصاب بهم ریختمو چکار کنم اصلا حالم خوب نیست آدم باید کاریو بکنه که حالشو خوب کنه 

من زیاد در مورد این رشته اطلاعات ندارم اما مگه رشته مهندسی کامپیوتر در رابطه با کامپیوتر نیست؟میخواس ...

اره اما اگه فنی میرفتم از همون نهم علاقم رو دنبال کرده بودم و نیاز نبود تحت فشار درسی باشم فرق این دوتا فقط تو دانشگاه خوبه اگر نه از نظر محتوا فرقی ندارن

اره اما اعصاب بهم ریختمو چکار کنم اصلا حالم خوب نیست آدم باید کاریو بکنه که حالشو خوب کنه

چ کاری حالتو خوب میکنع؟

ببین میتونی بری دنبال کلاس کامپیوتر حتی ازش مدرک هم بگیری درستم بخونی

اره اما اگه فنی میرفتم از همون نهم علاقم رو دنبال کرده بودم و نیاز نبود تحت فشار درسی باشم فرق این د ...

دبگه رفتی دو سالم تلاش کردی این یه سال کمتری که مونده رو هم ادامه بده هدفتم هست 

راستش میگن قبولی رشته ریاضی آسون تر از رسته های دیگست متقاضی کمتر داره