2777
2789

اینکه یه هدیه تولد گرون قیمت براش بخری؟ 

چیزی که خیلی دوستش داره 

در ضمن ببخشید واسه تاپیکای کرینج قدیمم بچه بودم😭😂

🍷He drinks your blood as holy wine

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واسه اکسم هدیه های گرون و برند میخریدم چون اونم گرون و برند بودن هدیه هاش . پشیمون نیستم

اوایل آشنایی تولد من بود و اون کادو تولد برام گرفت و کلا همیشه هزینه ها باهاشه ولی چیزی که میخوام بگیرم چند برابر هدیه های اونه واقعا نمیدونم، نه اینکه بخوام ارزش مادی چیزارو در نظر بگیرم ولی درسته یه چیز گرون تر از حد عادی چیزایی که برات میخره بخری؟

بنظرم گاهی خوبه من تازه عقد کرده بودم شوهرم لباس گرون نمیخرید الان یاد گرفته جیزای گرون بهتره اصلا س ...

خودمم همین فکرو داشتم ولی یه سری میگن درست نیست که برای یه مرد هزینه زیاد بکنی حداقل اولین بار از طرف تو

از چیزایی که اون میخره چند برابر گرونتر باشه چی؟

بهتره این کار رو نکنی چون از این به بعد ازت توقع داره همیشه چیزای گرون براش بخری و اگر مثلا دفعه دیگه پول نداشتی و فقط براش گل بخری اصلا بهت محل نمیده و حتی باهات دعوا میکنه که به من توهین کردی.

خیلیم نیست نزدیک ۵ تومن ساعت میخوام بخرم ولی خب اون تو این رنج قیمت تا حالا چیزی برام نگرفته

بیشتر از چیزی که یه مرد برات هزینه میکنه هزینه نکن عزیز

بخر کادو براش ولی نه بیشتر از چیزی که برات میخره