2777
2789
عنوان

چجوری با بچه ب کارای خونه برسم😭

145 بازدید | 19 پست

یه هفتس خونه تنهام با بچه تازه داره دوماهش میشه

شوهرم نیست بابت کاری رفته جایی

خواهری کسی هم نیست کمکم 

الان گذاشتم تو اتاق رفتم لباسارو از لباسشویی درارم پهن کنم

یدفعه گریه کرد شدید ترسیده بود انگار 🥺

بقیه وقتام خواب عمیق نداره هی پا میشه گریه میکنه به جز شبا

طبیعیه نوزاد گریه کنه

پستونک استفاده نمیکنه؟

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای گفتی من دخترم تا یکسالگی اصلا اذیت نمیکرد ولی از یکسالگی ب بعدش تا الان ک ۱۵ ماهشه همش ب پام میچسبه جیغ میکشه نمیزاره کارمو برسم 

ولی ببین کار همبشه هس کار خونه هم رسیده میشه ی روزی بیشتر ب بچت اهمیت بده و بهش برس

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰
وقتی خوابه کاراتو انجام بده سعی کن سر و صدا نکنی اتاقو تاریک نگه دار

اخه خوابش عمیق نیست خوابید میذارم جاش چند دقیقه بعد بیدار میشه عادت کرده شیشه شیر همش باشه بخوابه 

وای گفتی من دخترم تا یکسالگی اصلا اذیت نمیکرد ولی از یکسالگی ب بعدش تا الان ک ۱۵ ماهشه همش ب پام میچ ...

دقیقا خودمم همینطوریم ک بچه مهمه ولی وقتی خونه بهم ریخته ستا بد خلق و بی حوصله میشم مخصوصا ک یکسره هم خونه م این یه هفته تنها

عزیزمم بچه ها بعد هفت هشت ماهگی اضطراب جدایی پیدا میکنن واسه همین همش ب شما میچسبه باید کم کم یاد بگیره

یاد روزای تنهایی که با بچه سرمیکردم افتادم باشال میبستمش به کمرم ظرف میشستم

وای منم الان به همین فکر میکردم ک ببندم ب خودم کارامو کنم😓

بچتون چند وقتش بود؟

تنهایی سخته