2777
2789
عنوان

رابطتون باخانواده همسرچطوره

70 بازدید | 10 پست

من یه جاری دارم با یه خواهر شوهر که جاریم یه زن کامله واقعا دوسش دارم باخواهرشوهرمم خیلی خوبیم اما گاهی ناراحتم میکنه

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

قبل از جدایی افتضاح 

خداروشکر طلاقمو گرفتم ب گوه خوردن خودشون راضی شدن 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خواهر و مادرش قطع رابطه کردم دیگ . خیلیم بهم بی احترامی میکنن ک تو خلوت چه تو جمع منم محل سگ نمیدم دیگ . جاریمم یبار باهاش دعوام شد دیگ سر به سرم نمیزاره میدونه در برابر هر چرت و پرتی سکوت نمیکنم

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

قبل از جدایی افتضاح خداروشکر طلاقمو گرفتم ب گوه خوردن خودشون راضی شدن

بعدفهمیدن چ گوهری رو ازدست دادن

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

با خواهر و مادرش قطع رابطه کردم دیگ . خیلیم بهم بی احترامی میکنن ک تو خلوت چه تو جمع منم محل سگ نمید ...

اره واقعا خیلی بده منم گاهی خواهرشوهرم اذیتم میکنه وسعی میکنم فاصلمو باهاش حفظ کنم

بعدفهمیدن چ گوهری رو ازدست دادن

دوسال بعد از طلاق هنوز التماس میکردن ک برگردم 

حتی با یه دختره نامزد کرد ۲سال نامزد بود 

۲ماه قبل عقدشون دوباره اومدن ک اره بیا برگرد 

باورت میشه؟

با نامزدش شبا میخابید و ب من می‌گفت برگرد 

فکر کن اگه برمیگشتم ادن دختره رو ول می‌کرد 

ببین آدم تا چ حد میتونه پست و کثیف باشه

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

خیییلی خوبه اونقد تو جمع شون بهم خوش میگذره همش میگم و میخندم البتع گاهی بهم تیکه میندازن ولی من همیشه میخندم و با جنبم بعدش خودشونم میخندن وکلا رابطع خوبی داریم

https://daigo.ir/secret/31490434228 A❤️❤️ یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏