2777
2789

تاپیک قبلیم گفتم خوشگلم

۵۰۰ نفر ریختن سرم که نه تو خودشیفته ای

نه تو فلانی

دلیل اشون ؟ چرا چون از خودم راضی ام

من اصلا زشت ترین آدم ممکن وقتی از خودم راضی ام تو چیکاره ای 

کلا این احمقا با اعتماد به نفس ام زاویه دارن

نه الان خودمو میکبوم که چهارتا آدم نامعلوم از پشت اکانت اشون بیان دلداری ام بدن

کاش ذره ای شعور اجتماعی داشتن

به هر دلیلی هم جنس اشون حاضرن تخریب کنن از حسادت اشون

واقعا نیاز به تراپی دارن آدم هایی که کامنت منفی میذارن

تو اگه از منم خوشت نمیاد تو تاپیک ام نیا

کامنت ها منفی برای چیه

من یه بار چنین حرفی رو تو یکی از تاپیک ها بیان کردم

بهم گفتن وقتی عکس می‌زاره کسی باید جنبه شنیدن هرچیزی داشته باشه

واقعا برام جالبه آدما انقد سنگ دل شدن🙄

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار چنین حرفی رو تو یکی از تاپیک ها بیان کردمبهم گفتن وقتی عکس می‌زاره کسی باید جنبه شنیدن هرچ ...

نه من اصلا نظری نخواستم

چهارتا آدم با اختلال روانی و عزت نفس پایین از تحقیر بقیه حس خوب میگرن

با توجه به حرفت (کاش ذره ای شعور اجتماعی داشتن)

متاسفانه خودت شعور نداری چون هم جنس خودت فحش دادی چون بهت گفتن زشت؟؟؟؟!این درسته؟گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟

این حرف خودت(واقعا نیاز به تراپی دارن آدم هایی که کامنت منفی میذارن)خودت هم همینطور اگر ادعای اعتماد به نفس بودنت میشد آدم با اعتماد به نفس یکی بهش بگه زشت سریع ناراحت نمیشه فحش بده اینم که نیاز به تراپی داری و همچنین اعتماد به نفس کاذب😉😂

نه من اصلا نظری نخواستمچهارتا آدم با اختلال روانی و عزت نفس پایین از تحقیر بقیه حس خوب میگرن

من دقت کردم معمولا آدمای چیپ و بی لول سعی دارن بقیه رو تخریب کنن 

چه اشکالی داره وقتی کسی از زیباییش می‌زاره ازش تعریف کنیم بهش حس خوب بدیم 

به خدا کسی از من تعریف کنه تا دوروز حس خوبش برام میمونه 

یاد گرفتم هر اتفاقی که تو زندگیم افتاد رو با اغوش باز بپذیرم چون که با اتفاقایی که افتاد تو زندگیم بزرگ شدم همیشه هر راهیو که رفتم فقط برای بدست اوردن آرامش بود و شاید هنوز خیلی راه هست که باید برای بدست اوردنش برم ولی زندگی اینو بهم یاد داد تو این مسیر اگه هراتفاقی برام افتاد چه خوب وچه بد پا پس نکشم و قوی تر به راهم ادامه بدم. من با این تفکر خوشبختم💛✨برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفر هستند اصلا وقت ندارم چون بسیار سرگرم دوست داشتن کسانی هستم که دوسم دارند🌸و قسم به اون روزی که بعد اون همه سختی بهم گفتی«دیدی مال من شدی»دوستت دارم🩵مامانِ رز🩷

با توجه به حرفت (کاش ذره ای شعور اجتماعی داشتن)متاسفانه خودت شعور نداری چون هم جنس خودت فحش دادی چون ...

از کی تا حالا شعور اجتماعی شده فحاشی

من کامنتی برای کسی نذاشتم

و هیچ فردی رو زیر سوال نبردم

من خداروشکر زندگی واقعی ام انقدر خوبه

۴ تا کامنت روم اثری نذاره

ولی بهرحال هیچکس اجازه نداره منو کیسه بکس عقده گشایی هاش کنه

من یادم میاد مثلا چون خودت ابروت کم پشت و نازکه داشتی کسایی که ابروشون توپر هستو مسخره میکردی این خو ...

من ابرو هامو دوست دارم

فقط گفتم اون مدل ابرو موکتی زیبا نیست

تو تاپیک خودمم گفتم

برای کسی کامنت نذاشتم

سلیقهزیبایی امو گفتم

من دقت کردم معمولا آدمای چیپ و بی لول سعی دارن بقیه رو تخریب کنن چه اشکالی داره وقتی کسی از زیباییش ...

آخه بحث این نیست 

اینا از تحقیر دیگران لذت میبرن

و از دیدن بدبختی دیگران لذت میبرن

کافیه تو یه بار بگی من زشتم تا ۵۰۰ نفر بیان دلداریت بدن

آخه بحث این نیست اینا از تحقیر دیگران لذت میبرنو از دیدن بدبختی دیگران لذت میبرنکافیه تو یه بار بگی ...

ولشکن کن 

زندگی پر از این آدماست تا بهت یاد بده همه نمیتونن خوش قلب باشن