2777
2789
عنوان

ماسک مو بیول قیمتش چنده

55 بازدید | 6 پست

خدا لعنتش کنه ۳۵۰ داد بهم

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

توی دی جی کالا از ۱۹۰ زده تا ۲۳۸

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
توی دی جی کالا از ۱۹۰ زده تا ۲۳۸

دیجی قیمتاش الکیه

از داروخانه منظورمه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسک بعد حمومش رو که ۴٠٠ میلی بود (شکلاتی)  خریدم ۲۱۹ ( تو تخفیف بود و قیمت اصلیش ۲۶۵ بود) 

ماسک داخل  حمومش رو حجم ۵٠٠ میلی بود(شکلاتی) خریدم ۲۲۹

🔴یک هفته پیش🔴

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

ماسک بعد حمومش رو که ۴٠٠ میلی بود (شکلاتی) خریدم ۲۱۹ ( تو تخفیف بود و قیمت اصلیش ۲۶۵ بود) ماسک داخل ...

من ماسک داخل حموم ۵۰۰ میلی عسلی خریدم ۳۵۰ خدا لعنتش کنه خیلی گرون داد هرکاری کردم پسش نبرد 

من ماسک داخل حموم ۵۰۰ میلی عسلی خریدم ۳۵۰ خدا لعنتش کنه خیلی گرون داد هرکاری کردم پسش نبرد

عزیزم قیمتاش فرق داره: 

مثلا جوانه گندمش ۳۳٠ هستش

انارش ۲۹٠

هلو و جوانه گندم ۲۹٠

شیر و عسل ۳۳٠

آلوئه ورا ۲۳٠

وکیل پایه یک دادگستری⚖️👩🏻‍⚖️

عزیزم قیمتاش فرق داره: مثلا جوانه گندمش ۳۳٠ هستشانارش ۲۹٠هلو و جوانه گندم ۲۹٠شیر و عسل ۳۳٠آلوئه ورا ...

واسه من عسله عزیزم