2777
2789

خانم دکتر توک اینقد خااااااااص و منحصر به فردوووو و تکی

و در این کره خاکی و هفت آسمان یگانه ای و از همه باهوش تری  چطور منت بر سرما احمق های نالایق که از عقل و هوش بهره ای نبردیم چون رشتمون تجربی نبوددده

میزارین و تشریف شاهانه و مبارکتون رو میارین نی نی سایت؟ 

این سایت برای دکتره نایاب و چیره دستی برای شما خیلی حقیر و پسته

واقعا که چقدر شما و امثال شمایی که تجربی خوندین باهووشین، چقدر پشت کار دارین ، چقدر خاصی 

و ماهایی که تجربی نخوندیم همه احمق ، نادان و الدنگ  هستیم 😔😔😔

خانم دکتر خاص و نازنین قدم بر سرما بگذارید زین پس و از تجربه ها و چیره دستی هایتان ، از خاص بودن و یگانه بودنتان برای ما جاهل ها سخنرانی کرده و ما را چونان خر کاه دیده خوشحال و ذوق زده کنید...

( این تاپیک من برگرفته از تاپیک یک خانم به شدت مغرور و خودنما هست که ادعا کردن اونایی که رشته شون تجربیه همه خاص تر و باهوش تر از بقیه هستن)

خیلی خوشگل گفتن بقیه هیچی حالیشون نیست

متاسفم برای کشورم  که قراره این خانم و امثال این خانم درمانگر درد هاشون باشن‌‌ کاش هیچ مریضی محتاج دکتری به مثال این خانم نشه.

خاص تر و باهوش تر قبول ندارمولی آدم های سخت کوش و پرتلاش هستندالبته اونایی که بدون هیچ سهمیه ای قبول ...

عزیزم دلیل نمیشه چون یکی نرفته تجربی سخت کوش و پر تلاش نباشه 

من موسیقی کار میکنم پس یعنی چون نمیخوام دکتر بشم سخت کوش و پر تلاش نیستم 

هرکسی علاقشو دنبال می کنه و این هیچ ربطی به هوش و عقل و پشت کاره نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دلیل نمیشه چون یکی نرفته تجربی سخت کوش و پر تلاش نباشه من موسیقی کار میکنم پس یعنی چون نمیخوام ...

من اونایی گفتم که پزشکی قبول شدن نه اونایی که میرن تجربی

500 هزار نفر میرن تجربی همشون که هوش و پشتکار ندارند اکثرا سیاهی لشکرن

من اونایی گفتم که پزشکی قبول شدن نه اونایی که میرن تجربی500 هزار نفر میرن تجربی همشون که هوش و پشتکا ...

درسته اما دلیل نمیشه بگی اونایی که پزشکی میخونن پشت و کار و تلاششون از امثال اونایی که پزشکی نمیخونن و کار دیگه میکنن بیشتره ک

اونو ولش کن فکر کنم سرکاریه

ولی خدایی قبولی توی تجربی رشته تاپ واقعاااا خیلی سخت کوشی و تلاش میخواد

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

اونو ولش کن فکر کنم سرکاریهولی خدایی قبولی توی تجربی رشته تاپ واقعاااا خیلی سخت کوشی و تلاش میخواد

اره ولی خداییش ادم نباید خودشو باهوش تر و خاص تر از بقیه بدونه و شان و شعور بقیه رو زیر پاش له کنه

اره ولی خداییش ادم نباید خودشو باهوش تر و خاص تر از بقیه بدونه و شان و شعور بقیه رو زیر پاش له کنه

اره منم بهش گفتم

گفتم هوش شاید پنج درصد موثر باشع

علت اصلی قبولی اونا تلاشش خییییلی زیاده و مستمرهست

و اغلب مدارس خیلی خوب درس میخونن

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...