2777
2789
عنوان

این حرف اخری که بهم زد چه معنی میده

138 بازدید | 15 پست

من یک سال با استاد خودم دوست بودم از لحاظ موقعیت اجتماعی بالاست و بعضی از دخترا روش کراشن تو اون یک سالی که باهاش بودم اخلاقای بچگونه زیاد داشتم هی قهر کردم از رابطه اومدم بیرون ولی ولم نکرد مثلا میرفت دوروز کوه که برای خودش باشه من هی پیام میدادم و قهر میکردم باهاش فکر کردم بخاطره موقعیتش تو دانشگاه از ترسش ولم نمیکنه ولی بهش گفتم که یک سال داشتم برات فیلم بازی میکردم و عاشقت نبودم(الکی گفتم)که اگه تو رو دروایسی بره ولی نرفت توی یک ماهی که کات بودیم ۱۰بار بهم پیام داد 

الانم که برگشتم بهش تهمت زدم که اخر هفته رفته بودی با یکی دیگه ولی هم اون ویس فرستاد هم فیلم فرستاد هم عکس داد که تنهاست بعدش خب از من ناراحت بود بخاطره تهمتام ولی بازم گفت که تا اخرین نفس دوسم داره 

تا الان یه بار نشده اون به من تهمت و توهین کنه تو اخرین حرفشم بهم گفت من زمانی میام سمتت که ارامشمواینجوری له نکنی رابطه ای که همش فقط اعصاب خردی باشه هیچ ارزشی نداره من جواب نمیدم که حرمتها ازبین نره
چون‌من نمیتونم مثل تو توهین بکنم

این حرف اخرش یعنی چی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناپخته و بچه‌ای واقعا

مثلا میخوای چیو ثابت کنی با رفتارات

از خودت زدش میکنی یه روزی

ناراحت نشیا والا لیاقتشو نداری

وقتی جنبشو ندارین چرا وارد یه رابطه میشین که یه نقر دیگه رو هم اذیت کنین

خیلی ناپخته و بچه‌ای واقعامثلا میخوای چیو ثابت کنی با رفتاراتاز خودت زدش میکنی یه روزیناراحت نشیا وا ...

میدونم حرفات درسته جنبشو ندارم

ولی واقعا این دفعه میخوام تغییر کنم

به نظرت با حرف اخرش بازم این رابطه رو میخواد یانه؟

میدونم حرفات درسته جنبشو ندارمولی واقعا این دفعه میخوام تغییر کنمبه نظرت با حرف اخرش بازم این رابطه ...

تا وقتی که درست نشی نه

تا توام بخوای درست بشی قاپشو یگی دیگه دزدیده