2777
2789

تایم کاری همسرم خیلی زیاده و از عصر تا ۳ شب هست

وقتی هم میاد کلا میخوابه و برای غذا بلند میشه و نهایتا نیم ساعتی بچه رو نگه داره

خونواده هامون هم از حضور بچه فراری اند و اعصاب ندارن و حتی دعوتمون نمیکنن و یا وقتی خودمون میریم یجوری تا میکنن که زودتر برگردیم خوتمون

با اینکه بچه ام خیلی آرومه و جیغ و گریه اصلا نمیکنه. ففط موقع خواب، محیط کمی باید آرومتر باشه همین. که برای همین هم من اصلا گیر نمیدم چون خونه اوناست و اگه وجدان داشته باشن خودشون رعایت کنند.

توی خونه هم خییییلی حوصله ام سر میره و افسردگس گرفتم

دخترمم تقریبا از عصر که بخوابه نزدیک اذان مغرب بیدار میشه و بخام ببرمش بیرون، خونمون آخر کوچه است و همه میگن با بچه تنها بیرون نرو ممکنه خدایی نکرده بدزدنش و‌...

نمیدونم چجوری این ایام دو طی کنم تا موقعی که بچه به حرف بیاد و حرف بزنه و قشنگ راه بره و متوجه حرفام بشه و فقط دستشو بگیرم

کلافه شدم

نمیدونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تایم خوابش رو عوض کن

ببرش پارک تو خونه هم بازی کنید 

خودتم با یه هنری سرگرم کن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

با بچه اصلا وقت نمیمونه که ادم بخواد حوصلش سربره بعدم چرا بدزدن؟؟ بذار تو کالسکه و برو پارک و گردش

نمیدونم بیشتر از کارهای تکراری و روزمرگی خسته شدم شاید. افسردگی گرفتم

نمیدونم 
مشکل همینه که تایمی که تنهام، شب هست و پارک هم دوره و خانه کودک هم بسته است

خب بعداز ظهر برین بیرون واسع بچه خیلی خوبه اگر همش یا شما تنها باشه اخلاقای بدی پیدا می‌کنه بهونه گیری بد غذایی

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره ولی دست فرمونم خوب نیست تمرین لازم دارم و بچه هم نمیتونه تنهایی بشینه باید روی پاهام باشه متاسفا ...

باید صندلی ماشین بگیری. بعد همه جا با بچه میری. خانه کودک، کتابخونه، پارک، پاساژ. دوست پیدا میکنین.

یعنی چی بدزدنش ..برو بیرون ،بیخود گفتن،من خودم با دوتا بچه کوجیک بعضی وقتها ۱۰ شب از پارک میرفتم خونه ..اگه به دزدی باشه فردا بزرگ بشه مدرسه و مهدکودکم نباید فرستاد.اینقد حساس نباش ..من خودم اینقد تنها بودم با بچه هام ،واسه خودم میرفتم میگشتم 

اللهم عجل لولیک الفرج

هزیزدلم میتونی کلاسای مادر و کودک ثبت نام کنی یا کوجولوتو یه معد مورد اعتماد بذاری بعد خودتم بری باشگاه یا هرکلاسی ک بهش علاقه داری ولی خب خیلی مراقب باش برا یه لحظه ام از کوچولوت غافل نشو و ساعتایی عبور و مرور کن ک شلوغه