2777
2789

یه واحد قدیمی و کوچیک اجاره ای ما چهار نفر زندگی می‌کردیم

الان ۳ ساله جابه جا شدیم از اون واجد و یه خونه نسبتا بزرگ اجاره کردیم

بعد ۲ نفر از فامیل هامون که من سالی یک بار هم نمیبینم‌شون به مامان بابام گفتن: از اونجا رفتین؟ وای خداروشکر نمیدونین چقدر غصه بچه هات رو میخوردم تو اون خونه قبلی تون انگار قوطی کبریت 

آخرین بار که از خونتون برگشتم کلی گریه کردم واستون 😐

وقتی اینو شنیدم هم دلم گرفت هم حرصم

تودلم گفتم لال شو و فقط بگو خداروشکر ان‌شاءالله بخری

حرف زدن بلد نیستی حرف نزدن بلد باش

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

بعضیا هرچی از ذهنشون میگذره به زبون میارن نیت بدی هم ندارن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه نفهم

هیچوقت یادم نمیره🫠 و بعد از اون هر کس از اقوام رو میدیدم حس میکردم ا الان با چشم ترحم نگام میکرده 

بعضیا هرچی از ذهنشون میگذره به زبون میارن نیت بدی هم ندارن

بله ولی خوبه علاوه بر نیت پاکشون شعور هم داشته باشن و قبلش فکر کنن بعد حرف بزنن

ایندفعه حرفش شد با لبخند بگو جسارتا ارتباطی به شما نداشته که برای خونه ما خودتونو تیکه تیکه کردین

یا هیچی نگو فقط اینو گفتن بزن به مسخره بازی قهقه بزن بگو وای چقدر شما دلسوزین

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

هیچوقت یادم نمیره🫠 و بعد از اون هر کس از اقوام رو میدیدم حس میکردم ا الان با چشم ترحم نگام میکرده

حق داری والا لعنت به این دنیا اسی که هیچی سرجاش نیس 

خودتو ناراحت نکن ایشالا خدا یه شعوری بهش تزریق کنه بلکه بسه داخل ادما حسابش کرد

ایندفعه حرفش شد با لبخند بگو جسارتا ارتباطی به شما نداشته که برای خونه ما خودتونو تیکه تیکه کردینیا ...

👌👌👌

دقیقا نمیخواد واسه من غصه بخوری واسه خودت غصه بخور و از غصه بمیر

بله ولی خوبه علاوه بر نیت پاکشون شعور هم داشته باشن و قبلش فکر کنن بعد حرف بزنن

نمیکنن دیگه باید توقعتو از اطرافیان پایین بیاری. ما اول ازدواج یه خونه بزرگ ولی قدیمی خریدیم هرکی میومد یه تیکه مینداخت و یه نظر میداد. قرار بود به هرکدوم فکر کنم و غصه بخورم که برای خودم و شوهرم زندگی نمیذاشتم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
حق داری والا لعنت به این دنیا اسی که هیچی سرجاش نیس خودتو ناراحت نکن ایشالا خدا یه شعوری بهش تزریق ک ...

👌😞😞