2777
2789

روانشناسی جنایی بین تمامی گرایش های روانشناسی درآمد بیشتری داره نظرتون چیه دربارش ؟

برم انسانی و این رشته رو تو دانشگاه بخونم؟

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

نمیدونم 

من رشتم انسانیه

بهترین شاخه های انسانی

حقوق ،حسابداری،  مدیریت ، روانشناسیه

•| حنا هستم دختری در نی نی سایت |•💕 راپونزل صدام میزنن🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم من رشتم انسانیهبهترین شاخه های انسانیحقوق ،حسابداری، مدیریت ، روانشناسیه

بالینی بهتره یا جنایی بنظرت 

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

اطلاعی ندارم. فک میکنم یه گرایشه که باید برا ارشد بخونی وگرنه برا انتخاب رشته کنکور فک نکنم چیزی به این اسم داشته باشیم. 

در هر صورت روانشناسی کلا اشباع شده و زرنگی و مطالعه خودت و دانشگاه خوب و سطح بالا، حرف اولو میزنه برا شاغل شدن و رسیدن به درآمد. وگرنه فایده نداره.

اطلاعی ندارم. فک میکنم یه گرایشه که باید برا ارشد بخونی وگرنه برا انتخاب رشته کنکور فک نکنم چیزی به ...

متقاضی های زیادی داره روانشناسی ولی همه تا ارشد و دکترا ادامه نمیدن

روانشناسی جنایی چیه؟ چیکار میکنه؟

با مجرم ها سر و کار داره مثل یه کارگاهه که باید حقیقت رو از زبان مجرم بکشه بیرون

متقاضی های زیادی داره روانشناسی ولی همه تا ارشد و دکترا ادامه نمیدن

اگه دوسش داری چرا که نه. همین روان رو برو و بعد ارشد بخون. 

در هر صورت بازار کارش فک نکنم جالب باشه 

اگه میخوای یه چند تا کتاب دانشگاهی هاش رو یه نگاه بنداز ببین به روحیاتت میخوره یا نه