امسال میشه پنج سال ۱۴ کیلوهست .خیلی نسبت ب هم سن هاش لاغره ببریمش دکتر؟ میگم قرص زینگ خوبه براش؟ واینکه میخام براش شیر بخرم هرشب ی پاکت بدم بخوره
وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده
فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببرش دکتر حتمانمودار زشدش تا دوسالگی چطوری بود؟ صعودی یا نزولی یا ثابت؟
ثابت خیلی کمه وزنش نسبت ب هم سن هاش کم اشتها هس دقیقاااااا مث خودم
ببرم دکتر یا زینک بدمش ؟
وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده
با توجه به قد و وزن نوزادی متوجه میشن وزنش خوب هست یا نهسرخود دارو ندهببرش مراکز بهداشت یا دکتر یک ...
بردم
گفت وزنش کمه
وزش پایین هست با بقیه مقایسه ش نکن فقط به فکر سلامت خودش باش حتما دکتر ببر مواد مقوی بده بخوره نخود ...
اره میخام دکتر متخصص نوبت بزنم ببرمش بهش دارو اشتها اور بده یا زینکی چیزی بخوره براقدشم خوبه
خب با این حساب حتما ببرش دکتر اطفال ژنتیک هم موثر اما تغذیه و دارو هم قطعا موثرع
بدغذا و کم اشتهاست هررررررررچی میزارم جلوش التماسش میکنم بخور نمیخوره
موز و اجیل گرفتم براش بخدا باالتماس ی ذره میخوره
غذا باید کل اسباب بازیاش بیارم ادا دربیارم ی لقمه بخوره گاهی وقتا تهدید وکتکش میزنم ک بخوره غذاشو خستم کرده
بیین بعضیا بد غذان اما بعضیا مشکلی دارن و این باید بررسی بشه زچدنر ببرش پیش به متخصص اطفال خوب
من خودمم بدغذام مث خودمه منم ازمایش ک دادم چیزی نبود فقط کم اشتها وبدغذام