2777
2789

برای اولین بار میخایم خونه رو کاغذ دیواری کنیم چه نوع کاغذ دیواری و چه طرحی بزنن همیشه بروز باشه خونه رو هم شیک و روشن نشون بده زود دلو نزنه و با هر دکوراسیونی بتونیم ستش کنیم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رنگ های روشن.مثل کرمی یا استخوانی که روش گل های ساده و کم رنگ هست در واقع یک درجه روشن تر از خود کاغذ دیواری. اگه شلوغ باشه یه تیره و رنگ جیغ بعد یه مدت هم زده میشی هم از مد می افته

تو رنگ های روشن.مثل کرمی یا استخوانی که روش گل های ساده و کم رنگ هست در واقع یک درجه روشن تر از خود ...

نه بابا خودم از رنگ تیره و جیغ یا طرح شلوغ بدم میاد ممنون بابت نظرتون

نه بابا خودم از رنگ تیره و جیغ یا طرح شلوغ بدم میاد ممنون بابت نظرتون

تو پینترست میتونی کلی ایده بگیری.من اتاقمو دورشون عوض کردنی خیلی به دردم خورد.الان هم تنوع زیاد شده هر طرحی بخوای برات درمیارن