2777
2789
عنوان

رمان نوشتم بیاید همفکری کنیم

88 بازدید | 13 پست

سلام خانما

من یه بخشی از رمانی که تو ذهنم بود رو نوشتم و خیلی دوست دارم از الان منتشرش کنم تا متناسب با فیدبکا بقیه قصه رو پیش ببرم. راستش دوست دارم حمایت بشم تا ادامه بدم اما دو دلم نمیدونم چیکار کنم.کی منتشرش کنم؟چطور منتشرش کنم و از این قبیل سوالا.شما نظرتون چیه؟

ما همه لایق زندگی کردنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بار اینجا به همین سبک داستان نوشتم تو تاپیکام هست. ولی تجربه خوبی نبود

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چرا؟چی باعث شد به یه تجربه بد ختم بشه؟

برو ببینش.

همون اول یه دیوونه گیر داده بود گیر داده بود کپیه. بعد بعضی شبا واقعا نمیتونستم تایپ کنم شاکی میشدن و عجله هم داشتن تموم شه کوتاهش کردم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
برو ببینش.همون اول یه دیوونه گیر داده بود گیر داده بود کپیه. بعد بعضی شبا واقعا نمیتونستم تایپ کنم ش ...

اها.اره این مسائل زیاده.یا گیر میدن کپیه یا ایدتو میدزدن.مرسی که از تجربت گفتی عزیزم

ما همه لایق زندگی کردنیم
سلام من میتونم در حیطه نوشتن بهت کمک کنم چون منم یه رمان نوشتم میخوام منتشر کنم میتونی روبیکا بزاری ...

سلام عزیزم.ممنون بابت محبتت.یه سایت انجمن رمان98 هست که یه زمانی زده بود به سرم که اونجا منتشر کنم.اشنایی داری؟

ما همه لایق زندگی کردنیم