ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 3749 عنوان کی مثل من اگزما داره 86 بازدید | 12 پست دستام اگزما دارن پوست پوست میشن خارش دارن و خیلی حساسن اصلا نمیتونم چیزی بشورم برا اینه که چند لایه از دستام رفته یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه 1404/05/06 | 16:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
313yekmontazer عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 11136 دست کش نخی بپوش همیشه و دستات پماد کلوبتازول بزن .دکتر طب سنتی خوب هم برو
ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 3749 دست کش نخی بپوش همیشه و دستات پماد کلوبتازول بزن .دکتر طب سنتی خوب هم برو این پماده برا چیه ترمیم کننندس؟طب سنتی خوبه؟من میخواستم برم دکتر پوست قبلاً بین انگشتام اینطور شد رفتم دکتر دارو داد خوب شد الان انگشتام اینطور شدنقبلاً رفتم عطاری گفت حنا بزن زدم خوب نشد یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه
ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 3749 دست کش نخی بپوش همیشه و دستات پماد کلوبتازول بزن .دکتر طب سنتی خوب هم برو اصلا من هیچی نمیشورم اگه بشورم خیلی شدید میشه چند روز پیش ظرف شستم اونم با دستکش تا الان دستام درد میکنه و قرمزه یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه
86_hana عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 84 وای منم همین جوریم حموم میری دستکش نخی بپوش روش از این دستکش جراحی ها بپوشهمیشه کرم بزن شوینده زیاد استفاده نکن صابون گلیسیرین بگیر
ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 3749 وای منم همین جوریم حموم میری دستکش نخی بپوش روش از این دستکش جراحی ها بپوشهمیشه کرم بزن شوینده زیاد ... چطوری ظرف و ... میشوری؟نرفتی دکتر یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه
86_hana عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 84 دستکش های ظرف شویی خودشون بد ترن اگر حساسیت داشته باشی حتمن دستکش نخی زیرش بکن بعد بالاشم با کش مو چلگیسا ببند تا اب نره داخلش
ثروتمندترین_دختربابل مدیر استارتر عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 3749 دستکش های ظرف شویی خودشون بد ترن اگر حساسیت داشته باشی حتمن دستکش نخی زیرش بکن بعد بالاشم با کش مو چ ... معمولا نمیشورم خیلی کم پیش میاد دستام مثل پیر زنا شده نه که چند لایه رفته چروک شده یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه
86_hana عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 84 چطوری ظرف و ... میشوری؟نرفتی دکتر چرا خیییلییی افاقه نکرد فقط الان پماد کلوبتازول میزنم شبا روزا هم کرم چن وقتی هم برای حموم دستکش نخی زیر میکردم دست کش جراحی هم رو بالاشم با کش میبستم الان یکم بهتر شدن عادی حموم میرم
313yekmontazer عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 11136 این پماده برا چیه ترمیم کننندس؟طب سنتی خوبه؟من میخواستم برم دکتر پوست قبلاً بین انگشتام اینطور شد رف ... اره واسه درمان اگزما .دستکش نخی برای دوری از ماده ی حساسیت زا .حنا هم خوبه .این همین جور عود می کنه هی باید درمان بشه باز میاد منم چند سالشه درگیرشم
86_hana عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 84 معمولا نمیشورم خیلی کم پیش میاد دستام مثل پیر زنا شده نه که چند لایه رفته چروک شده درکت میکنم من همین کارها رو که بهت گفتم کردم یکم بهتر شدم مرطوب کننده حتما استفاده کن روغن آرگان اصلش گیرت اومد استفاده کن روغن نارگیل هم خوبه
t_a_k عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 1355 داروخونه پماد دست ساز درست میکنه عالیه کاربر آقا هستم،کاربری دست دونفره ،روزا خودمم،شبا خودشم