2777
2789
عنوان

کی مثل من اگزما داره

86 بازدید | 12 پست

دستام اگزما دارن پوست پوست میشن خارش دارن و خیلی حساسن اصلا نمیتونم چیزی بشورم برا اینه که چند لایه از دستام رفته

یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه 

دست کش نخی بپوش همیشه و دستات پماد کلوبتازول بزن .دکتر طب سنتی خوب هم برو

این پماده برا چیه ترمیم کننندس؟

طب سنتی خوبه؟

من میخواستم برم دکتر پوست قبلاً بین انگشتام اینطور شد رفتم دکتر دارو داد خوب شد الان انگشتام اینطور شدن

قبلاً رفتم عطاری گفت حنا بزن زدم خوب نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست کش نخی بپوش همیشه و دستات پماد کلوبتازول بزن .دکتر طب سنتی خوب هم برو

اصلا من هیچی نمیشورم اگه بشورم خیلی شدید میشه چند روز پیش ظرف شستم اونم با دستکش تا الان دستام درد می‌کنه و قرمزه

وای منم همین جوریم حموم میری دستکش نخی بپوش روش از این دستکش جراحی ها بپوشهمیشه کرم بزن شوینده زیاد ...

چطوری ظرف و ... میشوری؟

نرفتی دکتر

دستکش های ظرف شویی خودشون بد ترن اگر حساسیت داشته باشی حتمن دستکش نخی زیرش بکن بعد بالاشم با کش مو چ ...

معمولا نمیشورم خیلی کم پیش میاد 

دستام مثل پیر زنا شده نه که چند لایه رفته چروک شده

چطوری ظرف و ... میشوری؟نرفتی دکتر

چرا خیییلییی افاقه نکرد  فقط الان پماد کلوبتازول میزنم شبا روزا هم کرم چن وقتی هم برای حموم  دستکش نخی زیر میکردم دست کش جراحی هم رو بالاشم با کش میبستم الان یکم بهتر شدن عادی حموم میرم 

این پماده برا چیه ترمیم کننندس؟طب سنتی خوبه؟من میخواستم برم دکتر پوست قبلاً بین انگشتام اینطور شد رف ...

اره واسه درمان اگزما .دستکش نخی برای دوری از ماده ی حساسیت زا .حنا هم خوبه  .این همین جور عود می کنه هی باید درمان بشه باز میاد منم چند سالشه درگیرشم 

معمولا نمیشورم خیلی کم پیش میاد دستام مثل پیر زنا شده نه که چند لایه رفته چروک شده

درکت میکنم من همین کارها رو که بهت گفتم کردم یکم بهتر شدم مرطوب کننده حتما استفاده کن روغن آرگان اصلش گیرت اومد استفاده کن روغن نارگیل هم خوبه