2777
2789
عنوان

ازدواج با عشق یا پول

92 بازدید | 15 پست

سلام بچها ازتون نظر میخام فقط لطفاً نگین که سنت کنعه و فلان هیت ندین 🙏🏼 من ۱۶سالمه و ۵سالع با یک نفرم و همو خیلی دوست داریم و الان یک خواستگار دارم که بابام میشناستشون و در مورد من گفتن من الان بین دو راهی موندم پسره هم شغلش تو حراسته و ماشین اینا زیر پاشه ۲۳سالشه باباش بنگاه داره .خلاصه وضعشون خوبه بعد اونی که باهاشم ۱۶سالشه و بعضی وقتا اگه کار باشه تو روستا میره سرکار فعلا داره درس میخونه برای جوش و من میترسم این موردو رد کنم و پشیمون بشم اون طرف هیچی نشه بیکار باشه و خانوادم بزنن تو سرم همش ، بنظر شما کار درست کدومه؟

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فکر کردی کسی که سنتی ازدواج کنه حتماااا طرف پولداره؟ فکر کردی حراستی پولداره؟ همچین گفتی عشق یا پول فکر کردم الان میگی طلافروشی چیزی ...

من هر کدوم خوشم بیاد قبول میکنم و با عقل تصمیم میگیرم احساسی نیستم

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

خب اخه تو اگه اون پسری که باهات دوسته بخاد بیاد خاستگاریت اونم ۱۶ سالشه😐😐یه پسر ۱۶ ساله چطوری میخاد خونه تهیه کنه ماشین تهیه کنه سرکار بره و یه زندگی متاهلی رو جمع و جور کنه ؟ تازه همزمان درسم بخونه؟ مگه اینکه باباش پولدار باشه همه اینارو واسش تهیه کنه.حالا باز تو دختری ۱۶ سالته با اینکه سنت کمه اما اگه خودت بخای عیبی نداره ازدواج کنی اما یه پسر ۱۶ ساله اخه چطوری واقعا؟ میدونی چقدر میره زیر بار مسئولیت تو ۱۶ سالگی؟ اگه دوس داری با این پسره ازدواج کنی خب طبیعتا باید این فکرو کنی که یه پسر ۱۶ ساله الان نمیتونه ازدواج کنه و باید حالا حالاها صبر کنی .اگرم دلت میخاد کلا ازدواج کنی با کس دیگه خب ازدواج کن .بعدم تو که خاستگار واست میاد با اینکه یکیو داری ولی بازم به ازدواج فکر میکنی واسه چی ۵ سال خودتو علاف کردی با دوستی ؟ 

تو حالا ۱۶ سالته سنی نداری که بترسی وای نکنه بهتر ازین نیاد.حالا حالاها جا داری حداقلش تا ۲۵ سالگی جا داری واسه خاستگارای خوب .فعلا صبر کن ازدواج نکن نه با دوس پسرت نه با خاستگار سنتی..جا داری حالا واسه خاستگارای خوب.میتونی فعلا صبر کنی تا حداقل ۱۸ ۱۹ سالگی خاستگارایی که واست میاد رو بسنجی دوس پسرت رو بسنجی ببینی کدومش بهتره.دیگه این که تنها خاستگار خوبت نیس انقد ازین بهترا بیاد .صبر کن 

چرا فکر کردی کسی که سنتی ازدواج کنه حتماااا طرف پولداره؟ فکر کردی حراستی پولداره؟ همچین گفتی عشق یا ...

😂خب چی میگفتم حداعقل همونم حقوقش خوبه دیگه ، هم ماشین خریدو فروش میکنه

من باشم زیر ۲۰ ازدواج نمیکنم و به عشقم هم وقت میدم اگر تا ۲۲ خواستگاری نکرد برو

خودمم زیر ۲۰دوست ندارم تا وقتی عشق بیاد خواستگاری احتمالا ۱۹.۲۰بشم

خب اخه تو اگه اون پسری که باهات دوسته بخاد بیاد خاستگاریت اونم ۱۶ سالشه😐😐یه پسر ۱۶ ساله چطوری میخا ...

صبر میکنم براش عزیزم باید کارش اوکی بشه بعدش همچی رو خدا درست می‌کنه🤲🏼