2777
2789

والا ملکه انگلیس با اون ابهت اینجوری شرط نمیذاره که این غربتی های بدبخت میذارن 😏 طرف یدونه عروسی میخواد بگیره بیشتر از اینکه حواسش به خودش و داماد باشه حواسش به اینه که تئاترش خوب برگزار میشه یا نه 

بچه با خودتون نیارید 😐 لباس سفید نپوشید یه وقت داماد شمارو اشتباه میگیره شمارو میبره خونش 😐😐😐 به هیچ عنوان شاباش نریزید فضای فیلمبرداری خراب میشه 😐 بدون هماهنگی فیلمبردار نرقصید فیلممون بد میشه 😐 نفس نکشید یهو هوا پر میشه از نفساتون فیلممون خراب میشه 😐 کادو حتماً باید بدید چون ما تدارک دیدیم باید دو برابر پولش جمع بشه 😐 والا ما خودمون اول اینکه شعور داریم همه چیزو رعایت میکنیم کاری هم نمیکنیم فردا طرف بگه فلان فلان بشن مراسمو خراب کردن ولی واقعاً چطوری روتون میشه برای کسی که خودتون دعوت کردین شرط بذارین ؟ طرف بخاطر یه شب بچشو تنها بذاره بیاد وردل شما تنها بشینه دلش پیش بچش بمونه ؟ مگه عقلش کمه ؟ همون کادویی که میخواد بده میبره میشینه تو رستوران میخوره پولشو میده اونجا دیگه ، عروسی اسمش روشه باید شادی کنیم برقصیم نه اینکه استرس داشته باشیم با خودمون بگیم نکنه اگه پاشم فیلمبردار فیلم بگیره قشنگ نرقصم فیلمشون خراب بشه ؟ و هزارتا استرس دیگه 

توروخدا جمع کنید بساطتونو حداقل داخل کارت عروسی این خزعبلات رو ننویسید ملتو به خودتون نخندونید زشته بخدا این یه جور توهین به شعور مهموناست 

همچین حرف میزنید انگار قراره زامبی حمله کنه به مراسمتون 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروزم این تایپیکو دیدم

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

خانما برام حمد میخونین بهترین مسیر جلوی راهم سبز شه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه عروسی دعوت شدم 

بچه نیارید 

لباسی که دامن پفی داشته باشه نپوشید

از پوشیدن رنگ های روشن و نود خودداری کنید 

کادو زیر ۲ میلیون نباشه 

تازه شامم نمیدادن فقط شربت و شیرینی

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

طولانیه صلوات میفرستم😅

بفرست گلی😘

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

عکس کارتش بفرس🤔🤔🤔

کارت دست من نیست مال عروسی دخترعمه ی دخترخالمه که قبل محرم بود هیچکس نرفته بود مراسمشون 🤭🤣

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
یه عروسی دعوت شدم بچه نیارید لباسی که دامن پفی داشته باشه نپوشیداز پوشیدن رنگ های روشن و نود خودداری ...

واقعا