2777
2789

سلام

من ۲۰سالمه😁

تاحالا فقط و فقط درگیر درس و این چیزا بودم

اصلا بهش حتی فکرم نکردم

و حتی اماده هم نیستم

ولی بعضیا یکسری رفتارا دارن تو جامعه براشون خواستگار میاد میخواستم اونارو بدونم 😁

حداقل باادمای مختلفی برخورد میکنه و پسررو میشناسه و معیار ها و....میفهمه

منتظر نظراتتون هستم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو دانشگاه و فامیل چندنفر گفتن گفتم ن درو همسایه و فامیل

کار خاصی نمیکردم عادی بودم باهمه

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من با ۱۰۹ کیلو وزن با پسری اشنا شدم از شهر خودش کشوندم شهرم البته من نکوشندم خودش گفت خیلی قشنگی دارم میام بگیرمت خونه زندگیش کارشم جمع کرد اورد 

تردش کردم 

یکیم دوست شدم 

اومد فورا گرفت منو۲۷خرداد 

میخام عقدمو بهم بزنم 

چون هم پنهان کاری داشت هم شلختس با این کـ مهندس برقه 

ولی خب من دیروزم بیرون بودم دوباره خواستگار برام پیدا شد 

فقط فقط چهرمه چهره خیلی خیلی خیلی زیبایی دارم همه میگن حیفییی به هرکس بری با اینا ۱۰۹کیلوام ولی همه پسرا جذبمم میشن چاقیمم روی باسن رون پاهام بازو سینه هامه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یکیش مادر پسره تو عروسی دیدتم پیشنهاد داد به پسرشیکیش فامیل نزدیک بود از بچگی منو دوست داشتن واسه پس ...

چن سالت

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖