2777
2789

توی تلگرام دارم گروه رشد و توسعه ی فردی که گزارش کارهای روزانه و صحبت از کارها و‌موضوعات مفید و… داریم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

توی تلگرام دارم گروه رشد و توسعه ی فردی که گزارش کارهای روزانه و صحبت از کارها و‌موضوعات مفید و… دار ...

میشه فقط اونجا باشیم و ایده بگیریم؟  یا حتما باید گزارش کار بدیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه فقط اونجا باشیم و ایده بگیریم؟ یا حتما باید گزارش کار بدیم

گزارش کار منظورم نیست حتما نباید گزارش کار بدین عزیزم 

اما میتونین حضورتونو نمایش بدین مثلا نجربیاتتونو‌بگین یا کسی پیامی میزاره جوابش رو میدونین بدین یا حتی فقط واکنش نشون بدین که بدونیم هستین عزیزم ❤️

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خوبه اینجوریلینکشو به من میدی بی زحمت

اره عزیزم لطفا درخواست بده تا لینک رو برات بفرستم 

من گروه مامان فاطمه دارم روز مرگی هست ولی اصلا آدم پیام بده جواب نمیده 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

من گروه مامان فاطمه دارم روز مرگی هست ولی اصلا آدم پیام بده جواب نمیده

ن من دنبال اینم ک گزارش کار بدیم ،هرروز باهم دیگ ی گوشه ی خونه رو تمیزکنیم ،قبلا گروه داشتم خیلی خوب بود ولی اختلاف پیش اومد منحلش کردم

ن من دنبال اینم ک گزارش کار بدیم ،هرروز باهم دیگ ی گوشه ی خونه رو تمیزکنیم ،قبلا گروه داشتم خیلی خوب ...

عالی هس اگه گیر آوردی به منم بگوبیزحمت

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

عالی هس اگه گیر آوردی به منم بگوبیزحمت

چشم عزیزم .خودم گروه داشتم اوایل خوب بود کم کم دیگ فعالیت کم شد حذف کردم وگرنه تایم میذاشتیم دونفری میرفتیم کارامونو میکردیم همیشه ی خدا خونمون دسته ی گل بود