2777
2789

فیزیوتراپی

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فیزیوتراپی، درس آسون تر، زمان کمتری نسبت به پزشکی و درآمد هم سریع تر هست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
یعنی فیزیو تراپی اینقدر درامدش بالاس؟کاردرمانی همون بهورزی ایناست؟

نه عزیزم 

کاردرمانی و فیزیوتراپی جز توانبخشی هستن تقریبا باید رتبه ت مثه هم باشه فقط فیزیو ی کوچولو بیشتر مثلا اگ فیزیوتراپی ۵۰۰۰ منطقه دو قبول میشی کاردرمانی ۶۰۰۰

کاردرمانی حق مطلب زدن داری بخش جسمش مثه فیزیوتراپیه ولی روان و منتالش حداعه اگ اشتباه نکنم 

نه عزیزم کاردرمانی و فیزیوتراپی جز توانبخشی هستن تقریبا باید رتبه ت مثه هم باشه فقط فیزیو ی کوچولو ب ...

فیریوتراپی سخته؟ اخه گفتم شاید برا دخترا سخت باشه چون کار بدنی میخواد

فیریوتراپی سخته؟ اخه گفتم شاید برا دخترا سخت باشه چون کار بدنی میخواد

من خودم رشته م فیزیوتراپیه ولی کاردرمانی هم خیلی خوبه اگه این دوتارو قبول شدی حتما برو

اره هر دشون سختی کار زیاده داره اما خب میتونی از همراهشان بخوای اینکارو کنن

من خودم رشته م فیزیوتراپیه ولی کاردرمانی هم خیلی خوبه اگه این دوتارو قبول شدی حتما برواره هر دشون سخ ...

از رشتتون راضی هستید ؟ میشه رتبه قبولی و سال ورودتون رو بدونم؟ 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

نمیدونم کی باعث شده دیدتون به داروسازی اینجوری باشه.از همه رشته هایی که تو نظرات نوشتید داروسازی درآ ...

عزیزم داروسازی تا وقتی داروخونه نزنی درآمد آنچنانی نداره و داروخونه زدنم انقد پارتی بازی شده که اصن آدم نمیخواد سمتش بره 

۳۰۰۰ منطقه دو سال ۴۰۲

چقدر هم خوب 

من که قسمتم نمیشه امیدوارم برای شما خوب باشه

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟