بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگه راهنمایی ظاهری میخوای ، تنوع بده توی ظاهرت بعضی وقتا ساده بعضی وقتا شلوغ تر روتین مراقبتی و زیبایی داشته باش هر لاین آرایشی رو امتحان کن
تو نمیفهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانهات به بازی گرفتی، درست همانطور که من عروسکهایم را به بازی میگرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک
لباس خونه تاپ دامن یا شلوارک موهات استایل داشته باشه
لباس خوابم که جدا
تو نمیفهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانهات به بازی گرفتی، درست همانطور که من عروسکهایم را به بازی میگرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک
صبح باهم بیدار بشید حتما بیاارمیشی آرایش کن کند و ملو باش توی انجام کارها بعضی وقتا ازش کمک بگیر مثلا برای پایین آوردن چیزی از کابینت ، تن صدات زیر باشه