2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی ها بیان

225 بازدید | 15 پست

واقعا چطور تحمل میکنین 

من یه فشاری رو قفسه ی سینمه 

شوهرمو حتی آدم هم حساب نمیکنم و اصلا نمیرم سمتش 

ولی همش دارم حرص میخورم 

شما چطور کنار میاین آخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول به فشار قفسه سینه توجه کن مشورت قلب  برو اگه منظورت فشار افکار آزار دهنده نیس ...چطور فشاری آیا تنفس رو هم مشکل میکنه گاهی؟

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

‌کاش منم میتونستم 

من کلا خیلی زود رنج و عصبیم ولی. به همون اندازه هم زود دلم به رحم میاد و میبخشم

خیلی دلمو میشکونه خیلی عذابم میده ولی نهایت یک هفته بتونم به قهر و بی تفاوت بودن نسبت بهش ادامه بدم بعد دلم میسوزه مثلا سهم غذاش رو درست میکنم میزارم رو ماکرو اونم میره میخوره بعد کم کم دلم میسوزه مثلا لباساشو میندازم ماشین یا اتو میکنم

خلاصه اینجوری تموم میشه 

ولی باز خیلی زود قهر و دعوا و بحث و به خودم هر بار قول میدم دیگه رها کن دست بکش سرد و بی تفاوت شو طلاق عاطفی بگیر

ولی سخته کار هر کسی نیست

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
بهت درخاست دادم میشه آیدی روبیکا یا تل بدی حرف بزنیم

اکثر تاپیک هاتو دیدم مشکل دارین همه دغدغه هات منو یاد گذشته خودم انداخت البته من طلاق توافقی میخاستم مهریه نمیخاستم باید بهت بگم هیچوقت درست نمیشه بچه اوردم دوتا ده سال ازم بزرگه و من موهام سفید شد اون هیچی ب هیچی همون ک هست  ولی خب دارم تهش میبینم خیلی قراره اسیب بیینی و اذیتشی تربیت بچهام ب مشکل میخوریم و اصن اخرش ب این میرسی راهی نداری ب خاطر بچها تو باید هی بری منت بکشی خرش کنی تا ی بار قهر نکنه بهت توجع کنه روزس هزاریار بگی ریدم تو این زندگی

اکثر تاپیک هاتو دیدم مشکل دارین همه دغدغه هات منو یاد گذشته خودم انداخت البته من طلاق توافقی میخاستم ...

میای حرف بزنیم خواهش میکنم ؟ 

بهت درخاست دادم 

اگ آیدی روبیکا یا تلگرام بهم بدی ممنون ت میشم 

زیاد وقتت نمیگیرم 

خب مشکل ما اینه شوهرمون قهر میکنه

نه شوهر من قهری نیست اتفاقن من خیلی قهریم

ولی اون کاراش رو مخیه و درست هم نمیشه

ولی میدونی بیشتر از همه چی منو آزار میده که هیچ کسی هم طرف منو نمیگیره ذره ایی هم بهم حق نمیدن 

چون سالمه و اهل چیزی نیست خیانت نمیکنه

کارش خوبه و خوب خرج میکنه

ظاهر خوبی داره در کل

ولی حامی و حمایت گر نیست 

با وجود دوتا بچه ۲ و ۶ ساله به شدددت شیطون هیچ کمک خاصی نمیده اکثر اوقات خونه ست ولی یا در حال استراحته یا مثلا فوتبال نگاه کردن تو اتاق خواب 

درم میبنده کسی حق نداره بره مزاحم بشه 

ببین همین چیزای ریز به ظاهر بی اهمیت شده عذاب روح و روانم مدامممم بحث داریم مدام قهریم البته که بیشتر از طرف من ولی کسی نمیبینه چه میکنه با روانم که اینجوری شدم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!